Lina - här är en bild på vår lilla sladdersnopp ;)

Sladdersnoppvar tvungen att lägga upp denna..

Ha d gött vänner

Hej igen

Hejsan alla knasiga filurer...(hehe vad fan skrev jag sa for)

Har inte hort av mig pa lange nu. Just nu gar det inget bra har nere. Kanske maste aka till barcelona o jobba men jag vill inte det. Ska prata med min chef(som for ovrigt ar dum i huvudet) idag o stalla lite krav, ni vet hur jag fungerar jag lagger mig inte i forsta taget....sa kanske kommer hem tidigare an vantat.

KUL att hora att alla mar bra kanner mig som jag tittar in i en liten varld av gottesaker nar jag laser varan blogg.

Sa synes snart kanske...pusss pusss fran nille

Karolina

Lungn kväll på internatet. Kan behövas, det blir inte särskillt mycket sova av. Ikväll ska det bli sagostund på mitt och Sofies rum. Jag myser. Ska åka till det kungliga huvudstaden på lördag och gå på teater, och om två veckor ska jag och min nya klass hålla en monologföreställning i internatets cyckelkällare. Det är flummigt så det förslår.
      Jag trivs riktigt bra här, men jag kämpar med CSN-papperna och slarvade bort mina rumsnycklar i måndags.
      Tänker ganska mycket på er och på mitt gamla internat, det är många minnen som väcks till liv här på både gott och ont, men det är nyttigt för min själ känner jag.

Hoppas ni har det bra där ute.

ps, Lina min roomie Sofie är din gamla CISV-ledare, bara som kul att veta.

Hej kära vänner! (Sandra & Christa)

Sandra & Christa här. Ville bara titta in och höra vad som hänt med den fina bakrunden vi hade? Såg att Emelie hade frågat om det i en kommentar någonstanns också... I alla fall, är det någon som kanske kan ändra tillbaks igen, eller bara göra nåt roligare? Ser ju så tråkigt ut när man tittar in nu :( Vi har tyvärr inte tid att göra det själva, plus att vi inte vet vad ni hittade noterna och de fina ränderna :)

Hoppas flera håller med, och att vi inte är ensamma om vår åsikt ;)

Stor puss! Hoppas alla har det bra :)


Från den gamla goda tiden!
Jag saknar er väldigt mycket och jag längtar efter er mina käraste mus vänner!
Men det bästa är att vi har så otroligt fina och roliga minnen tillsammans - kommer aldrig glömma allt det roliga som vi gjort - Ni är underbara!
Massor med pussar från er Jansson!

Vix from Oxford!

Hello everybody!

Nu sitter jag här, i mitt älskade england i studenthuset pa Botley Road, ute i korridoren (det ända stället där vi kan snylta pa grannens internet!) i den underbara staden Oxford! Jag har haft väldigt fint väder sen jag kom hit sa staden har varit extra fin dessa dagar. Jag bor med 8 andra studenter, har träffat 6 stycken av dem hittills, och de verkar mkt snalla och trevliga. De kommer ifran Schweitz, tyskland och frankrike, men alla pratar bra engelska (utom en fransman som ja glömt namnet pa.. de kallar han Schmigel (jansson du har en tvilling!) han är 30 ar och ingen förstar vad han säger... jag tkr synd om honom) 

pa tisdag börjar jag skolan för imorrn ar det Bank Holiday, dvs röd dag sa da gar vi inte i skolan =) (det börjar ju bra detta, hehe)  Mamma, pappa och stoffs akte hem idag, lite sorligt faktiskt, men jag känner att jag hamnat rätt sa även utan familjen (och bajsen) sa ska nog detta bli helt underbart =)

Jag ska nog skaffa en san där resedagbok som Marie har gjort.. men det far bli en annan dag!
Tänker mycket pa er ska ni veta, hoppas ni har det underbart var ni än är! Pusssar & Kramar!

Ps. för er som inte sett detta sa MASTE ni göra det: ga in pa Youtube och sök pa Sean Banan (en kille fran floorfiller, när han blir intervjuad) Helt grymt rolig! :D:D:D

Karolina, näst sista dan i frihet

Tänkte skolka lite från packningen för att kolla in era livsöden... Det verkar som att det flyter på för er också. själv tar jag tåget till Skinnskatteberg på söndag, det är faktiskt lite läskigt; tänk så är det bara en massa miffon där . som vill mobba mej! det skulle vara jobbigt. Elller så går allt jättebra.
      Det känns helt stört att Lovisa är på apleryd nu,och att alla lärare och tvåor (treor?) är kvar. undermedvetet hade jag väl utgått ifrån att skolan skulle gå upp i rök utan oss. Dom har nog ialla fall bra mycket tråkigare när vi inte är där.(vill jag tro)
      jag får nog forsätta min packning nu, det är ju baradet att mina kläder inte vill som jag vill.
      pussar och kramar och allt möjligt till er!
     
      By the way, Sandra hittade du någonsin min cd med Trolles kassettradio?

Julia från Öland

Nu har jag kommit hit till Öland. Känns jättebra änsålänge, har inte börjat arbeta än, bara fått en massa information men klasskompisarna verkar härliga. De flesta är norrlänningar och alla har gjort så olika saker och vi har nog mycket att ge varandra, och på Fredag åker vi till Växjö för att se teater. Jag har fått mig ett enkelrum i ett hus med tio andra. Även om väggarna är pistagegröna och grymt fula så har jag fått det ganska mysigt. :) Lärarna verkar jättesköna och vår rektor presenterade sig till StarWarsmusik iklädd screammask och lasersvärd! (?) Lite crazy men dettta är en skola med stor vikt vid konsten och det fria skapandet och här ska vi uttnyttja skolans resurser till det maximala ;) Ja så än har jag det bra iaf! Imorrn ska vi på ölandsutflykt på det stora alvaret :) Ikväll blir det brännbollsturnering!

Stor Puss från mig! Hoppas ni har det super därute!

Mary Päry Cleary

Hej klassen!

Idag regnar det i Australien. =)

Jag har det verkligen jätte bra här nere och njuter av varje dag som går. Jag har redan fått upplevar massor och ser fram emot resten. =) Jag har skaffat två nya svenska kompisar, Frida och Sofia. De kommer från Borås, Julia. =) Du kanske vet vem de är omedvetet. hehe

Sandra, Christa, Tobbe, Julia och Dannie: Lycka till med skolan. Jag lider med er att ni ska gå i skolan igen men jag är avundsjuk på er som får dansa och agera igen. =) Lina, lycka till med lägenheten och Elaine lycka till med killen. =) Vickan, lycka till i England. Niklas: Jag saknar dig och kommer komma till dig direkt när jag kommer hem. Sänder en tanke till er andra också som jag inte är hundra på vad ni sysslar med för stunden. =)

Jag har sjungit "Bygg inte hus på en sandig strand" med tvillingarna och de älskar den. Så jag har fört våran sång vidare till nästa generation i Australien. Haha

Om ni vill läsa mer om mitt australienska liv så gå in på resdagboken.se under namnet cleary. Där skriver jag ganska regelbundet =)

Surfkillarna har jag inte hittat än. Men när vädret klarnar kommer de nog ut ur sina gömmställen och då är jag inte sen på att börja jakten. =)

Stor kram från er Mary.

Tre motton från dannie

Hej kära vänner... Nu är det en vecka kvar till mitt nya liv börjar hihi ska bli jätte spänande. Och det är så himla kul att läsa om er andra och se att ni också mår bra och har kul med vad ni nu än hittar på. Just nu mår jag jätte bra, kommmer faktiskt inte ihåg när jag mådde så här bra sist. Vilket jag kan tacka The Oprah show för hehe... det är faktikst sant tro det eller ej. Jag har sett två olika program under sommaren som istortsett handlar om att bli lycklig att det är du som bestämmer vilket liv du ska leva och det enklaste sättet att förklara det hela på är detta exemplet: Är du på en resturang och beställer en pizza så får du det. Beställer du en dålig dag så får du det, alltså beställer du ett lyckligt liv får du det.  Under de två programmen har jag fått grymt många aha upplevelser och faktum är att det mesta som sas har jag ocg troligtvis alla andra vetat om hela tiden:S. Jag ska inte gå in på allt här men jag vill dela med mig med mina tre nya motton, (Det finns ju ingen regel om att man bara får ha ett:P) och hoppas att de kan vara till lika mycket hjälp för er som det har varit för mig. Älskar er alla och jag är så oerhört glad att vi har skapat denna bloggen:) Ta det lungt och njut av livet.


¤ Tack för att du gav mig den erfarenheten ¤

¤ Jag kan inte bli lycklig. Jag är redan det ¤

¤ Är det ett jobb jag vill ha? Eller en mening? ¤

Hihi lite flummigt:) but that´s the way I like it:P

P:S det ska finnas en bok och film om detta som heter "The secret" tror jag. Det handlar helt enkelt och "attraction" att den energi vi utsöndrar, det är den energi vi får tillbaka.


Lite snabbt från Tobey bara...

Jag sitter nu här på Wendelsberg... vilket ni säkert redan visste såklart.
Wendelsbergs skolscen. =) låter flashigt, o det e de också ;)
Jag ska berätta mer, jag lovar. Men första dagen idag har mest varit en info dag och lite
"lära känna alla" grejer. Vi ska börja me vår första jazz lektion imorgon.. och lite så.
Det ska bli super! Massor me trvligt folk, and some hotties =P Haha, yee!

Men hörni små gullisar. Jag ska läsa om alla er... men hinner inte just nu.
Så tills dess, får ni en stor puss allihop. *slurp*

Hade underbart, var i världen ni än befinner er!...


Puss.

Ändringar i planerna - Lina

Hej allihopa. Idag blev det klart(eller nästan iaf) att jag flyttar till Klippan i mitten av september, efter en hektisk budgivning gick jag hem som segrare! Nu väntar vi bara på besked från bostadsrättsföreningen så att de godkänner mig. Jag har även bestämmt att strunta i högskolan iår och ist plugga på heltid på komvux och då nästa år kunna göra vad jag verkligen vill. Sandra & Christa - när det blir tråkigt i Bjärnum så är det inte långt till klippan, min marklägenhet är alltid öppen för er, ja alla ni andra som bor i närheten är förstås hemskt välkomna ni med, det skulle väl va Jansson o Linnéa isf ;) men dock! Jag är iaf glad. Det är som sagt en marklägenhet på sisådär en 50kvm, En stor etta. vilket betyder att jag kommer bo själv, och inte med rickard som det var tal om.

Hoppas ni har det bra var ni än befinner er i världen!

Pusspuss
Lina

Sandra rapporterar :)

Hej igen allihop :)

Tänkte signa in och berätta lite mer om min och Klittans första vecka i Bjärnum :) Hon kikar säkert in hon också sen och berättar hennes version ;)


Vi började i alla fall skolan i måndags, så i söndags kom vi båda till det lilla, lilla samhället Bjärnum. Vi bor i ett hus 5 min från skolan. För er som är intresserade så är ägaren/hyresvärden till huset Robert/Robban som Niklas jobbar med i hans showgrupp. Vi bor där i varsitt rum på övervåningen, och på nedervåningen bor vår nya vän och klasskompis Markus. Urgullig kille från Ullared :) Vi har redan blivit som en liten familj :)

Klassen är på 40 pers och efter denna veckan börjar vi få koll på varandra. Under veckan har vi jobbat med vårt första projekt  "Första skapelsen" och i fredags var det dags för redovisning och invigning av skolans scen. Vi jobbade i halvklass (20 & 20) och visade upp för varandra under redovisningen. För övrigt så har vi båda gått runt med konstant träningsverk sen i onsdags. Har haft två dansklasser men tränat själva på kvällarna. Skolan är öppen i stort sett hela tiden och många i klassen har ambitonen att träna även på kvällarna. Så vi trivs som fisken i vattet :) Eller i alla fall jag, Christa får väl prata för sig sen när hon rapporterar ;)

Är faktiskt hårdare här än vad jag trodde. Även om lärarna är snälla så är det raka puckar. Det gillar jag. Hade första solosångs lektionen redan på tisdagen. Fick välja mellan fyra låtar på måndagen och öva lite på kvällen. Det är snabb takt det ;) 

En annan rolig grej som kan vara kul för er att veta:
Andra danslektionen, under diagonalen, så springer vår danslärare, Jonna, fram till mig: "Sandra, jag känner igen dig från intagningsprovet! Du dansar med munnen öppen! Det ska vi deffinetivt jobba bort det här året, bara så du vet!" Det visade sig alltså att smeknamnet "Göken" kanske kommer sprida sig även här uppe ;)

Hoppas alla har det bra, är jätte nyfiken på vad ni ska göra i höst, och hur det går för alla :)

Förresten.. kom på en sak.. någon som vet hur det är med Ida? Har inte sett ett enda inlägg från henne här sen vi slutade :(...

PS: Marie, vi har ett ex till dig i vår klass :D Viktor heter han.. ni var tillsammans när du gjorde Fame :) Det har han berättat för oss ;)

PPS: Nedan kommer lite bilder från första veckan :)

Stor puss till er alla!Myskväll                     Klittan :)           Markus                   Köket


"Första skapelsen" & bilder från skolan

Sandra & Christa

Hej hopp i värmen :)

Ett snabbt hej från oss smålandstöser i Bjärnum. Allt är bra, super kul och även spännande. Har redan kommit igång med vårt första projekt, har haft vår första sånglektion och två dansklasse :) Återkommer om några dagar med mer spännande detaljer, och kanske också lite bilder ;)

Stort lycka till te er som börjar skolan på måndag, hoppas ni får det lika bra på era nya ställen som vi har fått :)

Puss och stor kram :)

Jullan

Jag hittade den här makalösa bilden : ) Sandra och Christa ni måste berätta hur er första Bjärnumdag har varit! Hoppas ni har/får det super där!

image152

Tobey har fått bilder =)

Okej, nu drar alla utbildningar igång, sommaren e över, de e dags o skapa nya liv antar ja.
Men vi får inte glömma skriva här, det kommer bli sjukligt kul o läsa om va alla ni gör? särskilt nu
i början när alal e sjukt entusiastiska o bara "Wihoo" till alting =)

Jo, jag blev lite känslosam. Så en DVD i hyllan. Plocka fram den, satte i sista skivan, bara för o titta på slutnummret på musikalen... "Vi är fallna i från änglarnas stad..." började de sjunga. Gud! HAha.. så ville ja bara skicka en puss till er allihopa, en var ;)

Fick lite bilder...
image154

En vecka kvar, sen går jag i skolan igen. Ska verkligen bli superkul =) Men hörni... vi hörs! LOVA!


puss.

Och så vet jag med.. LINA

Hej allihopa.
Trots ett massivt ras på reservlistan, jag är nere på 12 nu.. Så har jag fortfarande gett upp det hoppet. Där emot har jag kommit in på lärarhögskolan i malmö och en fristående kurs i stockholm i modevetenskap.. så nått av det gör jag väl i höst iaf.. Dvs, min framtid är också säkrad, ett tag iaf. Vilket betyder att jag kommer köpa en lägenhet, och ev. flytta ihop med Nutte. mer info kommer inom kort =)

Pusspuss på er

JA!

Jag vet vad jag ska göra! Jag har fått jobb på McDonald´s i Mellbystrand, så ni får komma å hälsa på mej där. Så nu behöver jag inte oroa mig på 6 månader i alla fall. Alltid nåt. Och ja, jag vet, McDonald´s, men skit samma, jag behöver pengar och jag tänker ju inte bli kvar där för evigt.

Förresten alla ni som är så tröga på att skriva. SKRIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill veta vad som händer er.

PS Ja Karolina, han har faktiskt ett namn. Ronnie. Och det låter skitkul med karate. Det vill jag också göra, men det går ju inte att gå på nån kurs när man jobbar skift.

Ciao!

Oops..glömde säga vem det var. Men det fatta' ni väl? eller?

Elaine

och Emelie, jag gjorde så men det funka' inte.

I en annan del av Köping (Karolina)

Här är man borta från bloggen i några dar och inmnan man vet ordet av håller vår lilla Rolf att rymma med en organist! (Har han något namn förresten eller heter han Organisten? i så fall borde du ta dej samman och dumpa honom eller tvinga honom att byta namn...) 
      Här i Tvååker händer det inte mycket annars, ännu har jag inte vridid nacken av nåt barn på jobbet (även om jag skulle vilja), och så har jag anmält mej till en karategrupp uppe i västerås, det är helt på grund av stuntkursen- jag längtar sansanslöst mycket efter att få motion samt slåss. 
      Hoppas ni har det bra nu när sommarlovet snart tar slut... Hur många vet förresten vad dom gör efter sommaren?
      (och om någon undrar, nej, jag menar inget speciellt med rubriken)

hallå hallå

Hej dannie här jag vill ha elaines och tobbes nummer min mobil pajjade ju:( tror att jag har alla andras. Puss på er

Ska sätta mig ner någon dag och skicka bilderna till allas mailes.

Puss puss
Lave ya

Mmmm...

Ja, det gör vi Marie. Så vi får se vart det bär hän. Saknar dej också. Har du det bra där "down under"? Saknar alla er andra också så klart! Har fortfarande inte fattat att vi inte ska träffas igen nu till hösten. Fattar ingenting. Vet ingenting. Men... å andra sidan det brukar ju inte jag göra! 

En annan grej också förresten. Hur i helsike lägger man in bilder!?!?!?!?!? 

En stor bamsekram till er alla

från Nasse 

emeliepemelie

ja nu har jag varit här igen och ändrat....
men den förra bakgrunden va så dyster, lite mer färg nu - ser kanske lite baby doll aktigt ut! :P men vadå!? men niklas det ser väl inte ut som ett växthus nu i alla fall??!;), hahhaha! kanske ska ta den istäälet, men skämt o sido
jag bytade bara lite snabbt, om ni mina kära musikal vänner inte gillar det så bara ändra, ja gör det! =)

Saknar er ska ni vet, det är märkligt att vi inte ska ses till hösten!

Puss pusss! från lill jansson!

Elaine

Hej igen!
Måste bara förklara för Sandra vad en organist är. Jo, det är ungefär som en kantor fast med högre utbildning. Så istället för att bara plugga två år är det fyra. Dessutom är han utbildad musiklärare. Han har förresten gått på Malmö musikhögskola där vi var på studiebesök en gång. Vill ni veta en annan sak? Han är 32 år!

Elaine

Hej kompisar! Det var längesen. Tänkte jag får höra av mig. Har det bra här i Ysby. Har jobbat en hel del nu på sistone i affären. Jättekul. För er som inte vet ska vi snart flytta. Det alldeles splitternya huset står färdigt den 15 september så sen får ni komma på inflyttningsfest om ni pallar masa er till Ysby. Nu ska jag vara ensam hela veckan så det blir lite tjatigt men jag ska i alla fall jobba. (Och Tobbe, hur får jag fatt i dej? Ville prata lite bara.) Vet fortfarande inte vad jag ska göra nu till hösten men söker jobb som bara den. Så vi får väl se. Och en annan liten rolig grej för er som inte vet det så har jag en organist från Knäred(!) på gång. Jaha nu har jag nog inte så mycket mer att säga så vi ses (eller hörs) en annan gång. Bye!

Elaine

Hej kompisar! Det var längesen. Tänkte jag får höra av mig. Har det bra här i Ysby. Har jobbat en hel del nu på sistone i affären. Jättekul. För er som inte vet ska vi snart flytta. Det alldeles splitternya huset står färdigt den 15 september så sen får ni komma på inflyttningsfest om ni pallar masa er till Ysby. Nu ska jag vara ensam hela veckan så det blir lite tjatigt men jag ska i alla fall jobba. (Och Tobbe, hur får jag fatt i dej? Ville prata lite bara.) Vet fortfarande inte vad jag ska göra nu till hösten men söker jobb som bara den. Så vi får väl se. Och en annan liten rolig grej för er som inte vet det så har jag en organist från Knäred(!) på gång. Jaha nu har jag nog inte så mycket mer att säga så vi ses (eller hörs) en annan gång. Bye!

RSS 2.0