Hej igenimage337


Nu har det dykt upp lite nya saker. Elaine, Emelie och Cissi ska till Thailand! Tjoho! Lite extra tripp dit på hemvägen. Härligt!!!  Fira min 20-årsdag på Thailand är ju inte helt fel. Ska bli underbart. Vila upp sig lite innan vi åker hem. Så min födelsedag firar vi inte längre den 17 utan den lördagen den 31 maj. Hoppas verkligen ni kan komma då och att jag inte har ställt till med för mycket besvär. Det andra gäller fortfarande, så hör av er om ni kan komma eller inte och om ni har problem med att komma dit eller hem.

Hoppas ni har det bra där ute i världen och att vi snart syns igen.

Sandra jazzar vidare :)

I helgen gjorde nästan hela vår klass audition för Performing Art School (dvs. PAS, eller Dansforum). Som Christa tidigare skrivit här var det meningen att jag inte skulle söka, eftersom jag fick jobb i "Chicago" i Växjö. I sista stund ångrade jag mg dock, bestämde mig för att man nog kommer längre med att gå en yrkesutbildning. Och det var väl tur att jag gjorde så: för jag kom in!!! :) :) :)
3 års framtid bestämd! Vet inte än om jag ska välja det eller Musikalakademien i Umeå (där jag också kommit in) men musikala ska jag fan i mej göra i alla fall :)

För Christa gick det också bra. Hon hamnade på reservlistan. I och med att det är audition för Balettakademien nu i helgen är det nästan garanterat att det kommer hoppa av en hel del från klassen på PAS, och då hoppar Christa in och tar deras plats! bra va?! :) Jag har redan sagt till henne att jag kan satsa 500:- på att hon kommer in. Och det hade jag inte sagt om jag inte trodde det!!

Det var den uppdateringen det! För er som ska titta på treornas slutproduktion så ses vi nästa fredag!

Puss & kram / Sandra


G'day mates!

Har det fortfarande helt underbart här nere i Australien. I helgen stormade vi Sydney. En helt underbar men crazy helg. Liftade, sov ute och kollade så klart på operahuset. Har redan tjata om det så mycket på bloggen så jag orkar inte gå in på detaljer, så vill ni veta mer får ni gå in o kolla på min blogg.

Nu har vi knappt 3 veckor kvar här. En vecka i Brisbane och Guldkusten och resten här i Melbourne. Börjar redan få panik över att behöva lämna dessa underbara människor. Usch! Och tänk på dej Marie som har varit här så länge! Hjälp, vi håller snart på att deppa ihop. Nä, vi försöker att peppa upp hos och njuta av den tiden vi har kvar här ändå. Idag är det vackert väder och vi tog oss en sväng till parken och låg där och päste. Mmmm.. Lovely! Ikväll ska vi ta iväg med soup vanen och hälsa på våra hemlösa och sen ska vi bara ta det lugnt i helgen. Kanske ta en tur till IKEA och mumsa i oss svensk choklad.

Till det jag egentligen skulle säga. Som ni kanske kommer ihåg fyller jag år den 15 maj. Tänker fira det på lördagen efter för jag lär ju vara rätt så dö på min dag (kommer hem dagen inan). Så, om ni känner för att ta en tur till Ysby den 17 maj så är ni hjärtligt välkomna. Många av er har ju fortfarande inte sett vårt nya hus heller. Förhoppningsvis blir det vackert väder med mycket trevligt folk. Om Ni kommer, vill säga. Hör av er om ni kommer eller ej är ni bussiga så att vi har koll på vad vi ska fixa att äta. Jag hör av mej längre fram vilken tid det blir. Har inte riktigt koll än. Kan ni inte ta er hem efteråt eller på nåt sätt har problem med dit- eller hemvägen så hör av er så ska vi ordna det. Vi kan alldeles säkert ordna så att någon kan sova över i fall det behövs. Hoppas verkligen att många kommer för nu saknar jag er allt! Hoppas alla har det bra där ute i världen och att vi ses snart!

Och så en hälsning från Sydney!

image334

Bondi beach


image335

Två galningar framför operahuset!


image336

Puss & kram jordnötssmör!


Sandra: Om årets slutproduktion

Hej alla mina kära vänner :)

Jag gör detta inlägg kort och hoppas direkt på anledningen till varför jag skriver.

Har pratat lite med Malin (som är producent för treornas slutproduktion) om att komma ner några stycken och titta på musikalen. Hon sms:ade mig i dag och ville att jag skulle boka biljetter snart. Jag ska åka dit fredagen v 19,(de spelar torsdagen också men jag tycker det är roligare att åka på fredagen), datumet är 9 Maj. Nu till min huvudsak. Om det är några som gärna hade velat följa med (ju fler desstå roligare), så kan ni väl sms:a mig eller maila eller nåt annat smidigt. Så bokar jag biljetter till alla som vill på samma gång. Det kan ju bli en liten mini-reuinion för oss som åker :) Var längesedan vi träffades många nu :( Jag ska ringa Malin på måndag så om ni vill vara med i fancluben får ni höra av er innan dess :)

Puss och välmående till alla :D

christa har gjort debut i malmö

Tjoho mina kära saknade vänner !

image333I helgen fick jag jobb på Skandinaviens största queer live club på Inkonst i Malmö :)
Jag och en kille i klassen var bakgrundsdansare till Englands störste gay-rappare Qboy Det du Tobbe! Nån du hört talas om kanske? ;)

Det var riktigt härligt att få göra lite annat på scen som omväxling och enligt Qboy (eller Marcos som han egentligen heter) var han väldigt nöjd med sina svenska dansare. Nu pratas det om att vi ska få jobb på stora scenen under Pride-festivalen också, jag kan bara hoppas :) !
Ok...nog med skryt för min del, men erkänn att det är lite häftigt ;)

Jag saknar er alla jättemycket och jag tror Sandra känner detsamma. Men vi har det bra här, mitt uppe i all auditionträning som vi har just nu. Jag har tagit beslutet att endast söka PAS, Balettakademien känns inte helt rätt utbildningsmässigt, lite för klassiskt för min smak har jag fått för mig. Helt oväntat ska Sandra inte söka nåt utav det. Hon har som kanske vissa av er hört, fått jobb i musikalen Chicago på Linneateatern i Växjö och kände att det övervägde hennes tidigare tankar om ännu mer studier just nu. Jag är glad för hennes skull, Chicago är hennes favorit och skolorna finns ju fortfarande kvar efter det. Men håll gärna tummarna för mig så ska jag försöka göra mitt bästa. Samtidigt går livet inte under om jag inte skulle komma in. Jag har trots allt pluggat hela livet känns det som...men klart man hoppas :)

Ja, det var väl en liten update från mig, jag skriver trots allt inte speciellt ofta i denna blogg, så det var väl lite dax nu :) Hoppas alla har det bra och att vi snart kan ses igen! Är det nån som känner för att gästa Bjärnum på vår avslutningskonsert så e det bara att hojta till! Nu ska jag hem och kurera mig med grönt te...halsen krånglar.

PUSSAR & KRAMAR på er alla!

RSS 2.0