Ta i trä

PS. Vi får se hur det går, jag vågar inte säga att jag kommer att lyckas eller nåt sånt föt då blir jag väl straffad av högre makter. DS


...Karolina

Minns ni att jag pratade om att cykla till Marseille?
Nu ska jag göra det.
Imorgon ska jag göra det.
Jag har en privat blogg också där jag ska göra mitt bästa att uppdatera folk om imn resa.
www.jagharencykel.blogg.se
Jag hoppas att ni alla har det bra.

Götet is in da blogg!

Heeej gänget!
Sandra och Christa tänkte härmed göra en liten update...e det inte lite dött i vår blogg nu förtiden för övrigt? Bättring på det tycker vi! Nu har vi tagit vårt pick och pack från våra små hålor i Småland till storstan Göteborg och stortrivs redan på våra utbildningar...nu är det på riktigt vill vi lova...vi piskas redan i form! Vi delar faktiskt boende också, t om nästa helg då en av oss får sin egna lägenhet på Hisingen (Christa). Just nu känner vi oss lite som Bambi på hal is i denna storstad med spårvagnar och cykelbanor överallt,...det e annat än i skogarna det! Det enda man behöver se upp för där är ju älgarna ;) Tror dock vi kommer komma in i det ganska fort...alla trevliga människor vi redan lärt känna och skolorna i sig gör att det är värt all möda med alla stressade göteborgare och höga jävla hus :)

Så nu våra kära vänner....har ni vägarna förbi denna utomordentligt trevliga stad, så ring ring ring! Ni e mer än välkomna till våra nya hem! Ring så blir det Göööööörbraaa!!

kyss i ljumsken på er !
med all kärlek/ Säändra o Crillan

RSS 2.0