Ett GOTT NYTT ÅR...

vill  jag önska ALLA mina goa´  "gamla barn"  ute i vida världen , och hemmavid. Hoppas att er jul har varit fin!  Det ser ju ut gå gå riktigt bra för er! Grattis till körkortet Julia! Och till 20-årsdagen Ida! Lycka till med jobbet Dannie! Och med utbildningen Lina! Ta väl hand om er utrikes Marie och Niklas! Fortsätt showa på Christa och Sandra! Och alla ni andra - lycka till med det ni företar er i framtiden!

Glöm dock inte bort att komma ihåg att komma bort till oss för att komma ihåg tider som flytt... för vi har inte flytt!

Många många kramar till er alla - och som svar på alla frågor:
ja - jag saknar er - varje dag;
ja - nu har vi fullt  ös på Musikal igen;
ja - jag har knäppt kjolen, NIklas;
ja - både Cut och Bosse är vid liv;
jaaa - jag får  undervisa i historia fortfarande (!);
nej  - Stefan slutade nu till jul;
nej Tobbe - ingen har kommit i närheten av dina akrobatiska övningar i matsalen då du slängde sig på knä inför mig;
jaaa - Martinasalen har fått ljud- och ljus av hög klass;
oooppp - det finns en kaffeautomat i biblioteket (!);

/ Eder Anki


Julia

vill önska er en riktigt god jul och hoppas ni har det bra där ni är. Kan ju meddela att lilla jag tagit mitt körkort nu också =D

Puss och Kram


Vill bara önska God Jul

God jul på er alla!!!!
Hoppas Ni Får Många Julklappar För Det Är Det Enda Julen Handlar Om


Hola klassen!

Tänkte bara skriva och berätta själv att den 7 januari så åker jag tillbaka till Australien. För och främst för att hälsa på familjen och mina vänner. Efter det vet jag inte vad som händer men det är den känslan jag tycker om. Jag är nyfiken på vad världen har att erbjuda! :)

Den här gången är det ju inte lika stort att jag åker iväg men jag tänkte ändå ha en liten avskedsfest! Den 3 januari så lagar jag lite mat och så dricker vi oss småglada i lägenheten innan vi går ner i den stora staden! :)

Ni är alla hjärtligt välkomna! Bara hör av er så kan jag förklara mer. :)

Stor stor kram till er.

Tredje gången gillt

Lina här. Insåg att det är nästan ett år sen jag skrev något i vår lilla blogg. Stryk skulle jag ha, haha. Jag lever iaf! Eller, mer än lever får jag väl faktiskt erkänna. Igår tackade jag ja till min plats på mäklarprogrammet. Så nu är det slutfjantat för min del! Har visserligen pluggat på högskola/universitet denna hösten med. En arkitektkurs i malmö och en i mode på campus hbg. Har vart skit skoj verkligen, men känner att det var dags att hoppa på något seriöst. Det blev ju trots allt tredje gången jag sökte.. Kom in i höstas men jag var nog inte riktigt redo då! Men nu är det dags! Ska bo kvar i min lilla lägenhet i Klippan, de flesta av er har ju vart där.. Det funkar, och att pendla är inte så jobbigt som man kan tro faktiskt. Sen sist jag uppdatera har det hänt massor. Tar det lite kort på det stora hela

  • Har haft en inneboende, Joanna. Men är själv igen.
  • Har dejtat en kille som är skit lik  Ljungberg. 
  • Mamma har flyttat ut i skogen i en liten grön stuga.
  • Jag har vart blond.
  • Jag torka bajs hela sommarn som pers ass.
  • Dejta en kille som har fått smeknamnet "lillsnoppen"

Ja, det har säkerligen hänt en massa lustiga saker som jag inte kommer på i skrivandets stund. Tiden går så fruktansvärt snabbt. Snart är det någon som skriver en liten update här med titeln "och så blir vi tre...". Om ett halvår är det inga elever på Apelryd som vet vilka vi är, helt nytt folk. Det är en ny tid mina vänner, en ny tid! Jag trivs iaf skit bra med tillvaron och hoppas att ni alla har det bra, var i världen ni än befinner er ;)

Många pussar och kram från Brallan

ps. Kommer ni ihåg "jägaren"? haha. Vi stöter på varanndra titt som tätt nere på mah.. Läser i samma byggnad!

ps2. Dannie - det låter sjukt roligt! Är glad att det går så bra för dig =)Så här ser jag ut nuförtiden förresten!


Hallojsan Muskompisar

Haj allihopa, Dannie här. Börjar inlägget som vanligt med "Det var ju ett tag sen sist" :P Pratade med christa för ett tag sen om hur dåliga alla har blivit på att skriva och insåg då att jag inte är så mycket bättre själv:D:D:D Jag hoppas att ni alla mår bra där ute vad ni än gör för kul. Har någon hört något från Karolina förresten. Det var ju ett tag sen nu hon tog sin cykel och bar sig av på sin upptäcksfärd. Jag mår jätte bra. Bor ju med MR J i vår söta lägenhet som nu är julpyntad och fin hihi Har haft en termins ledighet från plugget men kommer förhoppningsvis börja plugga igen till våren. Dock inte till Socionom. Bestämde mig i somras för att det inte var den vägen jag skall gå. Vill ju inte ens jobba som social arbetare. Det är ju coach jag vill bli. Därav ska jag läsa pedagogik, kommunikation, coaching m.m.
                                          Ska säga upp mig på Hemmakväll i morgon, kommer bli sorgligt men livet måste ju gå vidare och jag har inte tänkt hyra ut filmer resten av mitt liv. Men jag måste ju erkänna att jag kommer sakna mitt jobb inom filmbranshen:P Det är nämligen så att jag ska börja jobba med mitt dröm jobb till våren. Börjar redan i January. Ska gå som en lärling kan man väl säga i ett halvår / år på företaget Teatron under Pernilla Tillander och Carolina Söderman. hihi. Är meningen att jag ska ta över efter Carolina till hösten och under tiden utbilda mig för att sen göra det Pernilla gör. Det här är så häftigt och jag är både spänd och nervös. Teatron är ju ett konsument utveckloingsföretag. och det Pernilla gör är att resa runt till olika företag i Sverige och håller övningar, föreläsningar ja lite av det som hon gjorde med oss. i bemötande, kroppspråk, status och mycket mycket mer. Carolina spelar sin underbara musik och förläser om rösten m.m och allt detta med teater verktyg som hjälp. Det är superkul. Målet är ju att företaget i fråga ska utvecklas så mycket som möjligt. Så ja.... det kommer bli ett mycket spännande år 2009. Lite av vad som händer i mitt liv.  Jag hoppas att vi ses snart igen. Saknar er mycket!

Lave & kizzez


                                                         


RSS 2.0