Bloggens firande

Såg precis att bloggen fyller år. Vilken tur att jag sitter och äter Häagen-Dazs glass med Baileys smak! Det enda rätta, eller vad säger ni?

Massa kramar
Lina

Gör det inte bättre för dem som skäms

Alltså Ungdomsmottagningen.....vad är det folk skäms och är rädda för?
detta är inte alls generellt utan bara vissa som tycker det är läskigt att gå till ungdomsmottagningen. Jag kan förstå om folk tycker att det är pinsamt, jobbigt etc. men varför inte då underlätta för dessa människor?

På Halmstads mottagning gör man absolut inte detta. Först och främst är det en stor sal med bord och stolar så man ser klart och tydligt vilka som är på besök. Men sen att man måste tvingas gå igenom ett fik recepyion och väntsal (påminner mig lite om gröna milen). Alltså vi säger det kommer dit en kille/tjej som tycker det är as jobbigt att besöka "stället där man testar sig för könssjukdommar". Att man sedan har en dörr ,som knarrar över hela hlmstad när man går igenom den, i entren och sedan en plinga som låter as högt. Visst fan glor alla på den ihopkrypa stackars människan som besöker sitt eget helvete. Skärpning Halmstad Ungdoms Mottagning!!!
                 
                                                                           


Annars leker livet. Ska snart gå modell på BröllopsMässan i HBG och med hjälp av detta öka på min res kassa till ytterliggare spanien äventyr.

Hoppas alla har det bra och Stort Grattis På Bloggens födelsedag!!!!    p&k niklas

Grattis i efterskott

Ack och ve kompisar! Vi missade vår bloggs födelsedag. Januari 2007 började vi med några spridda inlägg, och nu kan vi följa varandras liv även efter Apelryd här. Det vore värt en tårta. Vi kan ju låtsas att vi sitter och har födelsedagsfika tillsammans:)...
      I övrigt vill jag bara säga att betapet.com är värt ett besök, mina blonda bekymmers (alias Oskar) nya flickvän ska komma hit och bo i mitt hus nästa vecka, jag är uppriktigt lycklig över min föreställning som nu är färdigskriven och som ska börja regisseras på tisdag och om fler människor åt mer ostkaka skulle världen vara en vackrare plats (om än befolkat med mer tjockisar, men det är så gott!).

     

Puss och kram från Karolina


Bara dem inte skär av den

Hahaha  Hejsan hoppsan!!!

Nu har det äntligen blivit så att min tid på Ungdomsmottagningen är beställd den är idag kl 10.45.  Har ju sagt länge nu att jag ska testa mig efter Spanien resan och det blir idag då (nöjd nu Sandra hahaha).

ps.vet inte varför jag skriver detta men det känns som att jag måste dela med mi av sånt här hahaha.ds

kommer med resutat senare.....pusss niklas

Vårshow i Bjärnum!

Hejsan allihop!

Sandra & Christa här! (Eller ja, bara Sandra, men vi pratade om att skriva här i söndagskväll så jag antar att Christa står bakom mina ord).

Hoppas att allt är bra med er och att ni lever livet vart ni än befinner er!

Vi tänkte bara titta in och göra lite reklam för musikteaterskolans vårshow. En musikal föreställning med nyskriven handling och redan befintliga låtar. "Vinnaren tar allt!!??" är namnet och det är en 60-tals musikal som utspelar sig på ett Collage i USA. Detta betyder: glammiga kläder, en hel del rock´n roll musik och festliga dansnummer!

Vi spelar helgerna v. 9, 10 och 11 och är det någon som är intresserad av att komma och vara hejaklack till oss så är det bara att höra av er. Det finns fortfarande biljetter kvar :) Vi spelar här på skolan de två första helgerna och den sista flyttar vi in i Hässleholms kulturhus.

Detta var allt för oss, som just nu har fullt upp med stepplektioner, koreogafiinlärning, systuge-abete och mycket, mycket mer....

PS: Om Anki är inne och läser det här så vill vi skriva en speciell hälsning till henne. Vår skola har skickat ut lite inbjudningar till olika skolor inför vår dagsföreställning fredag v 11. Vi bad dem skicka ett även till dig och Apelryd och det hade varit jätte roligt om ni ville komma :) Är ju alltid roligt för de nuvarande eleverna att se var det finns för möjligheter efter gymnasiet också.....

Puss på er alla!

image320

Hej alla underbara / Dannie

Är mitt uppe i plugandet:P men tänkte bara berätta att jag nu slipper lägga ut mer pengar på körlektioner, samt övningssköra med Farsan Leif. Tog ÄNTLIGEN som ni säkert har förstått mitt körkort i fredags den 25 January. Dagen förövrigt som min kisse fyllde 8 år. Ne nu måste jag återigen bege mig in i böckernas värld:P


Ta hand om er

Lave ya


Julia uppdaterar

Här på Öland repeterar vi för fullt, jag nämnde det snabbt i min blogg och Sandra krävde en förklaring så här kommer den :P Den 14 och 15 mars spelar vi vår föreställning av Gökboet, "Nästet", på Kalmar teater. Gökboet handlar om en samling patienter på en psykiatrisk avdelning under 60-talet, som är ett litet samhälle i sig där syster Rigmor är diktator. Dit kommer Jenny, min roll, jack nicholsons i filmen :P, från fängelset för att hon tror att hon kommer få ett kortare och betydligt mindre arbetskrävande straff. Väl där startar hennes krig mot överheten och syster Rigmor. En allvarlig pjäs med svart humor.  =)

Gosch! va mycket vi ska repetera. har inte riktigt hittat den rätta känslan än, men det är en rolig roll och en väldig utmaning! Vår lärare Tomas har delat ut rollerna och det är bara att tacka och ta emot =) Det är himla svårt att göra en sån här klassiker på scen, men vi gör den till vår egen. Alla patienter är tjejer istället för killar och vi ska baka in både sång och dans utan att det ska förstöra. Arbetet är som på apelryd, en grupp för musik, regi, dans, kostym medmera. Jag är med i kostymgruppen!! =P haha, lina har du nåra tips?

Ja detta är i princip vad vi gör nu. Alla andra lektioner får backa lite, sången tyvärr. Men jag har övat dåligt på min sångläxa till imorrn, en huvudklangsballad, blä!! Men det är precis vad jag behöver öva på, men det är tråkigt :P

Annars rullar livet på. Kristian är min kärlek, och jag hans =) tyvärr är det många uppbokade helger framöver så vi kommer inte ses så ofta. Han håller ju på att leka krig om dagarna nu också, skjuter ak5:a, springer hinderbanor och sånt nyttigt ;) Dock har jag panik inför min framtid, har planer på att flytta närmare hem och kanske ta nån kurs på högskolan, typ spanska, pedagogik eller nåt. Jobba och tjäna pengar så man kan åka utomlands. Jag tror inte att jag vill hålla på med det här, fast man blir ju så sugen när man ser eller själv står där på scen till slut. Fast jag skulle nog vilja sjunga lite mer, det är ju trots allt det som är den stora kärleken och den får alltid backa för annat känns det som...jaja, det är väl långt kvar till framtiden hoppas jag..=S

Ja, en liten update iaf =) Nu måste jag öva lite mer sång!  Hoppas ni har det bra där ni är!!
PUSS och KRAM

Nu sticker vi!!!!!

Hahahahahahahahaha........ TILL AUSTRALIEN!!!! Den 18 februari bär det av till "Aussie land" eller "down under" eller vad ni vll kalla det, för mig och Emelie o kusin Cissi. Tre månader! Jippi!

Men innan dess.... INFLYTTNINGSFEST! Ja... ni har inte gissat rätt innan men...  nu förstår ni väl? VA?
Till Ysby är ni hjärtligt välkomna lördagen den 9 februari 18.00 på inflyttningsfest/(avskedsfest?) och huset kommer att krylla av folk så det vore shcysst om ni kunde göra er så små som ni bara kan om ni tänker komma allihopa. 

En massa pussisar o kramizar

er  egen lilla    
                
Nasse 

yes!!

here we come!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den hemliga bajsagenten

Moahaha! Det är jag, Karolina som har förvirrat er med att skita ner på bloggen!!! Behövde mej ett gott skratt här uppe och fick det när jag läste era kommentarer.
      Ni är söta.
      Skäggmän rules.

AAAAAAAAA

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemliga agenten

Ni vet inte vem jag är men jag går i er klass. Jag vill bara göra er förvirrade och skriva BAJS.

Maries semester

Hej alla vänner! =)

Jag är precis hemkommen från 3 veckor tillsammans med mina föräldrar och bror. Vi har rest runt i Australien och haft det helt underbart! Nu när jag har sett mer av mitt andra land så har jag insett ännu mer hur fantastiskt fint det är.
Några av våra upplevelser:
*Vi umgicks en del med min australienska familj så nu känner alla varandra.
*Jag och min bror hoppade fallskärm uppe i Cairns vilket var så jävla fräckt! =)
*Vi har klappat koalor,  krokodiler och ormar. ( en orm ströp mig nästan men jag är okej. hihi)
*Det har tyvärr regnat en del, så vi har upplevt Fraser Island i regn.
*Vi har vandrat i 2 olika regnskogar och badat i källor.
*Vi snorklade på Barriärrevet bland färgglada fiskar på nyårsdagen!
*Vi flög ut till Australiens hjärta, Alice Springs, och försökte överleva i 42 gradig torr hetta. Där tittade vi på Uluru (Ayers rock) och på Kata Tjuta. Enorma och fantastiska skapelser.
*Jag har blivit kär i Sydney.
*Vi har sett det mesta i Sydney tillsammans med väldigt bra guider. 
*Jag har blivit kär i en dansk kille som pluggar i Melbourne. =)
*Jag har glömt min dator på flygplanet (fick tillbaka den) och min bror glömde sin plånbok på gatan. Jag tänker inte gå in på hur det gick till. =)
*Vi har kramats och myst så som en familj ska.

Och nu saknar jag dem! =( 

Jag har nu varit borta halva 2007 och kommer vara borta halva 2008, men ni ska veta att det är värt det!
Fast när jag kommer hem så får vi försöka ta igen förlorad tid.

Om 6 dagar kommer mitt ex Calle ner och ska bo en timme från mig i 6 månader. Hur ska det gå?! Jag är en mycket svag flicka, som ni vet =) Jag håller er uppdaterade. Och snart kommer Sofia ner! Jippii! =)
Jag önskar att ni alla hade kunnat kommer ner i en vecka eller två. Det hade varit så kul!

Hoppas er nyår var härlig och att ni har fått en bra början på 2008.

Stor bamsekram på er alla från mig!!!

( Det fungerade tyvärr inte att få upp en bild men jag försöker igen!)

Kommer du ihåg hur det var förra sommarn?- Karolina

Ja, nu när det är nytt år och ny skola (Skinnskattebergsfolkhögskola har blivit Bergslagens folkhögskola, vilket ni ju hör är mycket mer exclusivt) och då är det dags för också mej att uppdatera mitt liv.
Skolan: Vecka 5 ska jag ha skrivit klart mitt egna som jag själv ska producera och regissera, och för en gångs skull går det bra. jag känner mej seriöst som en riktig kreativ människa. Tills dess ska jag utbildas i teaterns historia. Gillar att gå i skolan. Jag är en tönt.
Det nya året: Ikväll är det nyår! Jag var sjuk den 31, Angelica för full, Jimmy tog fel på datumet, och Karin hade ett så bra nyår att hon vill ha ett till. Det är en helt lysande idé, jag tycker alla förtjänar en andra chans.
Kärleken: BAJS. Eftersom mitt normaltillsånd är att vara singel är inte det någon stor grej, men om ni hade varit tvungna att bo ihop med ert ex som dessutom har bettet sej jävligt svinigt, skulle ni inte heller må som en prins i en tårta.
Trolles Trafikskola: Går inte heller så bra, Sandra, jag saknar min skiva.
Framtiden: hög tid att konstatera, jag har ingen framtid. Eller jo, när sommarn kommer ska jag nog ha ett sommarjobb som en riktig människa. När den är slut cycklar jag till Marseille samtidigt som jag funderar ut vad jag ska göra av mitt liv. Jag tror att det kommer gå bra. Det blir nånting med nånting.
 pussar och sånt


Ett nytt år

Hej alla muskompisar och besökare

Det var dannie här jag inleder som alla andra med att det var ju ett tag sen man skrev sist:)  Hur ser mitt liv ut just nu? Studierna går bra... har min första skriftliga tenta nästa fredag så det gör ju en lite orolig i magen. Men det ska nog gå bra. Har helt ändrat mina krav. Innan skulle jag ju ha MVG i allt men nu blir jag överlycklig om jag får Kompletera till Godkänd. Funderar som många av er andra på vad jag ska göra efter sommaren för ett sabbats år lockar lite faktikst. Har ju ändå gåt ti skolan nu sen 13 år tillbaka. Skulle vilja jobba en massa och spara pengar så att jag sen kan göra lite utlandstudier. Jobbet går också jätte bra och jag trivs som fisken i vattnet. Men det är ju lite osäkra tider nu eftersom de ska skära ner på personalen och bla stänga ner den butiken som jag jobbar i ´just nu men jag påverkas inte av det ska nämligen börja på den som jag jobbade ifrån början. Men har jag otur så förloarar jag min tjänst till sommaren men jag tror inte det. Är rätt så omtyckt och duktig hehe. Mellan mig och johannez är det nu bra men det har varit rätt så jobbigt och för cirka tre veckor sen stod vi på valet att göra slut eller kämpa vidare. Vi valde att kämpa vidare. Vi söker också lägenhet ihop. Ställde det som krav när det var som jobbigast att ta ett extra steg i för¨hållandet, för jag kände inte för att böjra om från början det kan jag ju lika gärna göra med någon annan och han höll med som tur e:) Förhoppningsvis har vi en lägenhet till sommaren och då är ni alla bjudna på inflyttningsfest:P
 
Till sommaren ska jag till cypern med kärleken och hans familj ska bli spänande vi ska vara där i två veckor  och ta en tredagars kryssning till Egypten där vi ska titta på lite pyramider och sånt:P. Sen var det ju körkortet. Ska köra upp väldigt snart men jag ska göra en Christa och inte berätta när:P Ne nu måste jag föra mig in i studiernas värld Ha det så bra allihopa saknar er väldigt mycket

Just det ska ju till göteborg på lördag och se footloose med måns sälmerlöf, anna sahlin, fred johnson och PETER JOHANSSOn han e ju så gryyym!!mmmm!

BameKramar till er mina änglarimage319

Jag ska bli stor!!!

Hej på er vänner!!! Det är bara lilla jansson som skriver!

Om lite mindre än en vecka är inte lilla jag tonåring längre!!!! jag vet.....det är inte klokt - jag ska bli stor!!!  Lill Jansson ska bli 20! Vem kan förstå det! =)
Fyller år nästa måndag....den 14!  Men på Lördag (12 jan) har jag tänkt att bjuda in lite folk! Ha öppet hus - hemma hos mig i Örkelljunga! Jag vill jätte gärna att ni ska komma! Alla som kan och vill...bara kom!
Det kommer va lite olika människor, allt från min familj och släkt och vänner! Ja gammal som ung ;)

Det hade varit så kul att få träffa er....blir lite som ännu en liten återträff! =)
(Vet att jag meddelar er lite sent...men har varit sjuk, är fortfarande dålig, men nu går jag på penicillin så jag blir snart frisk igen! =) )

Men det börjar i alla fall  vid 18.00 tiden! Och som sagt det blir en massa god mat! Och förhoppninsvis en massa trevliga människor! ;) 

Hoppas att så många som möjligt kan komma! Saknar er massor!

(Svara i bloggen om ni kan, så jag vet ungefär vilka som Kommer)

Lördag alltså - 18.00!

pussar i miljoner till er mina kära musikal vänner -  önskar er egen lilla prinsessa! :P
image318

Lilla Julia saknar!

Har precis kollat på "Good Evening Los Angeles - Godnatt änglar"

Gud va bra vi är!!

Saknar er en massa!

Många kramar!

Tjingeling!

Vill ni veta en sak? Förresten gott nytt år på er alla! Ja, det var ju inte det jag skulle säga. Ja, som sagt vad jag hade gjort idag. Jo jag körde en sväng idag. Med en från vägverket. Ja...det gick ju rätt bra tror jag, med tanke på att jag sitter här med, ja inte körkortet men det berömda papperet(skriver man så förresten?). Ja, så alltså ännu en med körkort. Jippi!!!!!!! Inte helt fel kanske... Vad säger ni? En rätt så bra start på det nya året trots att vi får stå ut som 08:or ett helt år. Rätt så skönt, nu ska vi bara ordna upp resten. Men det ska väl gå bra nu. Eller vad säger ni?

Hoppas vi allihopa får ett hejdundrade år nu!

Tjingeling!

PS Förresten, jag glömde ju säga att det var lilla nasse

Pussisar o kramisar

Göken gör en update!

Hej alla underbara människor där ute :)

Tittade in och märkte att det var väldigt länge sedan jag skrev något här, så jag tänkte faktiskt ta och skriva några rader. När man är hemma så här på jullov finns ju tiden att reflektera och skriva lite. När jag tänker efter är det här mitt första jullov på 6 år som jag inte jobbar. Inte kontigt att jag börjar bli lite rastlös ;)

Allt är i alla fall bra med mig. Om man bortser ifrån att jag låg med vinterkräksjukan över julen. Det känns inte ens som att det varit julafton för mig. Låg i soffan och sov och mådde illa hela dagen istället :S Klarade mig ur det i alla fall, och nu njuter jag av sista veckan ledighet innan skolan börjar igen. Fick ett musikstipendium i förrgår också, på 6000kr, så jag mår som en prinsessa :D

Påtal om skolan, tänk, för ett år sedan vid den här tiden började våra tankar flyga på riktigt. Vad ska hända efter studenten? Ska jag plugga vidare? Ska jag resa? O.s.v. Sedan gick studenten och sommaren och de flesta av oss hade saker att göra. Vi hade ett år till täckt och planerat. Men nu då? Många av oss har gått färdigt våra utbildningar till sommaren.. ska vi behöva fundera och vånda oss en gång till nu om vad vi ska göra med våra liv? Jag och Christa har haft långa disskussioner om detta ska ni veta ;) Suck.. det är inte lätt att vara vuxen :)

För min egen del har jag ännu ingen aning om vad jag ska göra. Har faktiskt kommit till en stor tvåvägs korsning i mitt liv. Söka vidare eller nöja mig med det som varit och istället leva ett normalt liv? Har de senaste månaderna nämligen märkt att det inte är så roligt att plugga musikal på heltid, jag tyckte inte ens det var roligt att spela föreställningar i höstas. När man känner så är det kanske inte meningen att man ska jobba med det här? Jag kanske bara ska ha musikal som intresse.... Ja, ja.. strunt samma.. jag kommer nog fram till vilken väg jag ska välja snart. Skönt att skriva av sig om det bara, och speciellt här i och med att många av er där ute sitter i samma sits. Så nu ställer jag en öppen fråga: Vad ska alla göra till sommaren och hösten? Eller är ni också som jag, och tar en dag i taget?

En stor varm kram och en blöt puss till alla!

/ Sandra

RSS 2.0