Kanske gick det till såhär

Känns lite som att jag missade något...men tror att kvällen var typ såhär:
 
Först så berättade ni om alla killar ni har träffat under ett år, marie berättade om australien och sandra o christa om bjärnum. Sen blev det mat och mer vin. Efter några bra tal av familjen larsson (kanske ett av sandra också) fortsatte festen med glädje och sång. Sen tror jag att Annie och Fia berättade om alla pinsamma saker de gjort tillsammans under ett år. Sen kom bandet för kvällen. Och sandra tyckte förstås att nån i bandet var riktigt het.Hon går direkt fram till Marie och frågar vem det är. Varav Mrie svarhan är Gift och har 2 barn...framåt små timmarna blir det snack om att träffas mer och oftare ni lovar varandra det.. och samtalet slutar med att ni säger hur mycket ni älskar varandra. Och självklart avrundar karolina kvällen med något smaskigt citat.

Om nu kvällen var såhär....fan vad jag velat vara där.....

Hoppas allt e bra med er//// niklas

Bifall

Jag (Karolina) vill passa på att tacka Marie och alla andra som bara genom att vara på sina fantastiska sätt, gjorde även min kväll i Ystad helt super.
Jag har tyvärr inga fina bilder att lägga ut, men är glad för dom som finns.
...Och yogurten var mycket god.

En glad Marie skriver sina inersta känslor

Mina kära musvänner! Ni förgyllde min kväll och jag kommer nu aldrig glömma den 12 juli 2008 i hela mitt liv. Oj vad roligt jag hade! Jag hoppas ni kände likadant och hade en händelserik kväll. Det var i alla fall väldans roligt i bilen hem när vi tryckte in oss men Elaine tvingade oss att sitta ordentligt och ha bilbältena på ordentligt. :)
Christa hade väldigt treligt med min bror i alla fall och Sandra, kul när vi hittade dina örhängen på vars en sida av dansgolvet!

Det var underbart kul att e er alla igen. Ni som tyvärr inte kunde joina oss, vi ses en annan dag! :)

Jag har en vit jacka, ett vitt örhänge och en mobilladdare här så om ni saknar något av det så vet ni nu var det finns! :)

Till er som åkte innan jag hann komma tillbaka till livet, hoppas yoghurten var god och resan hem gick bra! hehe

Vi får ses snart igen för jag har saknat er väldigt väldigt mycket! Tack för den fina sången. Den fick  mina ögon att tåras och mitt hjärta att värmas! Jag älskar er alla!!

(Första bilden är till er Sandra och Christa. hehe)

Bye bye my lovers!


Marie och Inger 70 år!

Än en gång säger vi grattis och välkommen hem till allas vår kära Mary, och tack, inte minst för den bästa festen på länge! Måste nog tyvärr säga att ni som dessvärre inte kunde komma, missade nåt helt klart minnesvärt! Dock fanns ni med i våra tankar hela tiden :)
Tänkte dela med mig lite av både Sandras och mina kort som togs under kvällen...
och nåt som kom på tal under festens gång var att snart ställa till med en ytterligare reunion med hela klassen...hade det inte varit najs?Fler bilder hittar ni på facebook ;) Jag saknar er allihopa!
Pussar & Kramar - Christa!

p.s eftersom blogg.se tydligen är under konstruktion och man inte längre kan se sina kontakter så får alla jättegärna skriva in sina blogg-adresser på kommentarerna...vi vill ju hålla koll på varann ;) d.s

Lite najs

Hej era jävlar...

har ju inte skrivit på länge nu, bara kommenterat så det är väl dags.....Hoppas att allt är bra med alla för med mig är det super. Livet i spanien går bara bra, jobbet går bra och är framförallt kul. Kmr nog tillbaka hit nästa år men inte som artist utan som entertainer. vill testa på det också innan jag kmr hem för att börja skolan igen. Saknar kontakten med gästerna visst det är mer nu än förra året men vill vara där för dem. Det är jävligt najs.

Som Dannie just skrev så har jag också beställt tid för min tatuering den 9 augusti ska den göras....Har även (kanske) fixat jobb i sälen i vinter som showartist...hade varit lite najs.

Annars vill jag bara säga att hoppas alla får det skit kul hos Marie vill vara där som Fan"!!!!!!!!! Men kan ej. Hälsa familjen larsson från mig och pussa.....ne, Hångla med marie från mig. pussar niklasPs. som jag alltid säger: Gör inget som jag inte hade gjort, alltså gör vad fan du vill.....ds

Ett nytt försök (Dannie)

Hej kära muskompisar

Satt och skrev ett inlägg här för två veckor sen, ett långt ett med bilder och allt och skulle förhansgranska det, dumma jag tryckte bakåt och allt försvan:S så det har tagit ungefär denna tiden för att mig an detta igen. Men somsakt nu ger jag det ett nytt försök.
  Det var ju ett tag sen man skrev och det har hunnit hända en hel del sen dess. Bla har ju jobbet bytt namn som några av er kanske har lag märke till. Videomix finns inte längre utan det är HEMMAKVÄLL. Det är fjärde gången om jag inte mins fel som vår ägare har bytt namn. Och så köpte han upp hemmkväll som har funnits uppe i norrland i några år så tyckte han att det passade mycket bättre. Vilket jag håller med om. Vi har ju inte videos längre. Bara DVD:er. Jag har gått ut det första året på socionomprogrammet. TIden går så sjuuuuukt snabbt, Har flyttat in till Johannez i hans lilla längenhet på 25kvm. Det låter mindre än vad det är. Jag har målat om här till vita väggar, vi har satt tv:n på väggen och bara i går var vi på ikea och köpte en massa vägghyllor. Så det har blivit över förväntan. Jag trivs här. Och sen har ju både jag och Johannez varit med om något rätt så stort :D
 Vi var i Cypern för några veckor sen under en två veckors period samt en kryssning till Egypten. Det var helt underbart. Vi han bada på afrodites strand, där hon föddes ( ni vet kärleksgudinnan). Besökt Achilles ( han som MR Pitt spelade i Troja) bostad. Varit uppe och kört några timmar i trodos bergen. Tagit en promenad i kheops pyramid, Och så har Johannez hoppat Bungee Jump och jag har ÄNTLIGEN gjort min tattooo. De flesta av er har säkert redan sett den för länge sen. Och om jag inte mins fel var Ella den allra flesta som såg den efter en svenska lektion tror jag för två år sen. Så Ätligen. Men jag är glad att jag väntade. Killen som gjorde den var grymt bra, och vi förstod rätt så snabbt att han var rena rama kändisen där.
Nu i sommar jobbar jag heltid på hemmakväll som andra man, Det är skit kul. I love my job. Sen får vi se hur det blir det kommande året. Kankse blir ett sabbats år. Några av er kommer jag ju träffa nästa lördag hos Marie och det ska bli så grymt kul:D Längtar så!!!

HJÄLP:Jag vill ha allas hemadresser. Så ni får gärna hjälpa mig med det!
LAVE YA

                Hopp Hopp                      Affrodites (kärleksgudinnan) stran                     Tro Hopp & Kärlek, Hat Ondska, ting & yang                                 

RSS 2.0