Hej klassen! :)

Nu är jag hemma i Sverige igen! Kom hem en vecka tidigare för att överraska min mamma nere i Venedig. Man kan ju säga att hon blev väldigt chockad, men glad! :)

Jag tycker det är jätte roligt att det är så många som kommer på min fest den 12 juli! Jag hoppas alla har fått inbjudan, det är Lasse och Martin som har skött allting.

Om ni vill så finns det möjlighet att sova i lägenheten bredvid oss efter festen. Ni behöver dock liggunderlag och sovsäck för det finns inga möbler där inne! :) Men alla får plats och sova tillsammans så vi kan ha en liten tyst efterfest där, utan att väcka resten av huset! hehe. Så nu vet ni det! Ni kan ju höra av er om ni vill sova där så vi vet!

Vi får ta igen förlorad tid den 12:e men jag hoppas alla mår bra! Ses snart! :)

Kram kram kram Marie

the return of the bajsagent

Hej ni fina! Nu har jag slutat skolan och börjat jobba på Fun City igen (Blääää). men det var inte det jag ville ha sagt, det är nämligen så att jag har fått problem.

Min mobil är jättedöd. (ja, något kan vara dödare än något annat) Den är jättesönder (nej, jag kan inte skriva här hur det gick till. det är lite pinsamt). Det i sej är väl inget stort problem, om det inte vore så att nästan alla mina kontakter var inlagda på just telefonen och inte på SIM-kortet.
så jag skulle bli jätteglad om ni kunde antingen messa eller maila mej era telefonnummer, för framtida telefonsamtal.

I övrigt vill jag säga Tack till Sandra som skickade min CD med Trolles trafikskola till mej. Jag blev mycket glad. Hade ringt och pussat på dej mer privat om jag hade kunnat.

pusspusspusspusspuss
karolina


Ännu en klass ute i det fria...

Hej Alla ni kära "gamlingar"... Roligt att se att så många av er håller igång på bloggen!!!  Jag gläds - varje gång jag läser om er..., och saknar er - naturligtvis.
Nu har jag släppt ut ytterligare en Mus-klass från Apelryd, i torsdags. Och återigen ett gäng som kommer att bli saknat, som alltid. Men det känns okej så länge man kan få vara med och kolla in era förehavanden, t ex på bloggen. 
Många stora grattiskramar till er alla som kommit in på olika utbildningar, och ni som varit ute i vida världen och som kommit hem helskinnade. Ser fram mot att se er på besök i framtiden...
Ha nu en skön sommar så ska jag försöka landa detta inlägg utan några som helst ekivoka inslag denna gång!
Många kramar till ALLA från Anki

Ett år sen!

För ett år sen kära musvänner så stod vi där med våra vita mössor och sjöng om studentens lyckliga dag!
Är det bara jag...eller har tiden inte gått väldigt fort!?!
Hoppas ni alla har det toppen, Nu är det sommar, hurra för det!
Puss på er från jansson!
image347
image350image349
image351

image348

Dirty Pretty Things

heeej allihopa!
har kommer det en liten halsning fran Ella i London! jag hoppas ni alla har det bra dar ute i varlden vart nu alla an befinner sig, pa sina skolor eller borta i solen(?!)

Ahum ja jag har ju inte skrivit har pa ett tag men tja jag bor i London nu. har gjort det i cirkus tre manader. har gor jag kaffe pa vardagarna till rika banksnubbar pa deutche bank vid liverpool street och festar i hogklackat (vilket ger mer kramp an vad jag kunde forestalla mig) under helgerna..sen forsoker man klamma in kultur och att hanga pa brik lane och dejta freaks emellan allt annat. just nu bor jag med tva svenska killar och sandra fran pitea i en lagenhet som haller ganska hogstandar med tanke pa London matten.

ville mest saga hej, och har ni vagarna forbi ar det bara att ringa! vi har en hemskt skon soffa att sova pa!

puss and love
xxx Ellaaaaa ps. jag bjuder pa lite egobilder med..ni far helt enkelt sta ut ds.
1
 2  3 4 
5 6 7  (1)Streetart utstallning vid waterloo, skapat av Bancsy (grym konstnar), det var en tunnel fylld med graffiti. (2) pianokillar at shunt lunge, skummt hippie stalle vid London bridge (3) Roomie sandra och jag pavag till china white (4) trafalgar (5)brick lane (6) var lagenhets utsikt over canary wharf (7) freaks

RSS 2.0