Julia minns tillbaka

Jag tittade på Sandras facebookklipp från musikalen. Jag får alltid tårar i ögonen när jag ser det. Det är nåt speciellt <3

I så ska det låta ikväll var både Buenaserra, eller hur det nu stavas, och "Jag tycker inte om dig, jag håller inte av dig..." med. Minns ni Pärlor i sommarnatten? =D Förresten, är det nån som har omtankar på film? Hade varit kul och se! Och barnteatern!! Kommer ni ihåg, dockgänget, hur vi låg i hög bakom den där teatern? och markus asvarma björndräkt!! Duut och Kanin och Toker och Häxan och alla andra. och Önskekulan!! =P

Annars i livet på Öland börjar separationsångesten krypa sig på. Föreställningarna av Nästet är över, och veckan på Kalmar Teater var underbar! Saknar min Jenny lite. Lilla pryda Julia blev tuffa, grov i munnen Jenny P Mörner =) Nu har vi en Pragresa om två veckor, samarbete med skrivarskolan, vårshow och lite annat smått och gått kvar. Ska spela in en demoskiva på projekttiden tänkte jag. Det är helt vrickat att jag inte spelat in nånting tidigare eftersom man haft tillgång till studion dygnet runt hela året! Och inte har jag lärt mig spela gitarr eller bas heller som jag tänkte...det blir oftast inte som man tänkt sig :P

Hoppas ni har det bra därute!! Puss på er alla!

Bajsagenten Karro

Tiden har gått så stört snabbt tycker jag. Vi tog studenten alldeles nyss, men nu sys Lovisas balklänning upp och jag ska redan sluta på folkhögskolan. Sommaren försvann på Fun City, och sen dess har jag kämpat mej igenom 51/2 föreställningar (tre till ska det bli, en slutproduktion och två fritidsprojekt), två killhelveten (hade det inte varit för det där med celibatet hade jag gått i kloster för länge sen) och snart ska jag åka till Prag. Galet.
      Vad glad jag blir när jag läser att det går så bra för mina klasslösa kompisar ute i världen. (När vi inte går i samma klass är vi inte klasskompisar längre, utan kompisar utan klass. lite kul ordlek tycker jag.) Ni förtjänar verkligen!

      Kul att du frågade om Posörerna Sandra. Jag skrev ju en pjäs som utspelar sej på en klubbtoalett någonstans i Sverige (för den som känner till Apelrydsskolan är det inte svårt att räkna ut att det är i Båstad) där man får se och höra om korta bitar ur folks liv; En tjej har fått värsta snefyllan och pratar bara om hur hennes föräldrar slaktade hennes lamm när hon var liten (känns det igen?), en annan prackar på främlingar detaljer om sitt sexliv, en tredje är bara förbannat trött på allt det ytliga och en fjärde slutar kvällen med att kräkas och berättar att när hon jobbade där förr i tiden råkade hon trava in när Fradrik Ljungberg hade sex i ett av båsen (jag har för mej att du berättade att det faktiskt hade hänt). Om jag får säga det själv blev det riktigt bra. om du har samma adress som på vår mejllista skickar jag gärna manuset tilldej om du vill läsa, det är ganska så kort.

Annars är läget lungt. Blev 20 i dagarna... Hälften till 40...AAAAAAAAAAAAAHHH!!!


Nostalgi i Småland (Sandra)

Hej alla underbara människor!

Hoppas allt är bra med alla, kan ju inte komma ifrån att en del är bättre än andra på att uppdatera här ;) Med mig är allt bra, är hemma i skogarna på påsklov. Väldigt skönt måste jag säga. Komma bort från allt som har med musikal att göra, om än bara för en vecka.

Tänkte mest titta in och skriva att jag saknar er. Fick ett ryck i går kväll och började klippa ut lite klipp från GELA DVD:n. Så för alla er som har Facebook: några klipp ligger där nu. Vårt lilla skötebarn som blev så bra tillslut :) Förövrigt så står allt bra till i mitt liv, (eller ska jag säga mitt och Christas liv, vi gör ju det mesta tillsammans nu för tiden :). Vår show "Vinnaren tar allt!!??" är över, efter tre intensiva spelhelger, och nu har vi något så roligt som audition-träning i skolan. I fyra veckor tränas monologer, interpretation, sökningslåtar och en massa mer. Så om någon månad eller så vet vi båda vad som händer för oss i framtiden. Skrämmande, skrämmande. Men, med skräckblandad förtjusning såklart :) Utanför skolan lever vi också livet. Vi bor båda i Vittsjö, 5 km utanför Bjärnum, och där händer mycket ska ni veta! :D

En stor varm kram och en blöt puss till er alla! Kärlek till Mu 04/07!

PS: Ett stort tack till er som kom och tittade på oss. Det värmer! Så fort som vi fått vår fotoskiva lägger vi upp lite fancy shots här :)

PPS: Karolina, skrev i en kommentar att jag ville höra mer om "Pösörerna". Tell us, tell us! :)

/ Sandra

Lite kallare men lite bÄttre

Hejsan allihopa.

Har nu varit pâ mallorca i en vecka. Jag har fâtt 2huvudroller detta âret. Jag gör Galelio i Rock you iâr igen och sen gör jag Elvis i en show som heter ....ja Elvis.

Inte jättebra väder alla dagar men ibland sâ ¨r det sjukt varmt. Men folket här är as bra. Har sâ jA´vla kul. hoppas alla mar bra.....tusen pussar niklas

snygg rumpa!

Hej!!!
Här kommer ännu en hälsning från 40 gradiga Melbourne! =)
Vi trivs fortfarande väldigt bra! Vi längtar inte hem alls!
Alla vet kanske inte  riktigt vad vi håller på med här..så tänkte berätta lite snabbt!
Vi jobbar här som mission builders - (frivillgt arbete!) Vi får alltså inte betalt, men får mat och boende gratis.Vi bor tillsammans med 8 andra tjejer i en lägenhet.
Vi får hjälpa till med en massa olika saker, städa, laga mat, baka, sitta i reception m.m. och en gång i veckan åker vi ut med Soup Van till dom hemlösa och ger dom mat, pratar med m.m. Väldigt givande och häftig upplevelse!!!! =)
Alla är så otroligt snälla och trevliga här och vi har fått en massa nya vänner! Vi lär även folket här lite svenska!
Favorit ordet är SNYGG RUMPA - det kan nog alla säga! :P Roxie, en tjej som vi bor med älskar ordet , så därför gav vi henne den här! lite kul allt! Hon älskar även ordet bröstvårta! hahaha!

image326

Här har Vi Melbourne i mörker!
image327

image328
Hejdå & puss på er käraste vänner!

Ännu en stjärna *

Jag kommer inte kunna toppa Tobbes förra inlägg därför kommer här bara ett litet tillägg.
Jag tog mig upp till Kalmar igår för att se Julia göra det bästa hon nånsin gjort!! Tack för en underbar föreställning! Det var så kul och jag är så stolt över även denna stjärna i vår himlakropp!
Julia -> rockbruden på Öland...de kunde man knappst tro ; )

//Vickan

Stjärnskådaren.

Jo, i söndags var jag sjuk. Usch vad jag mådde kasst, kunde inte äta på hela dan. Men jag skulle ut och titta på stjärnorna. Jag hade bestämt mig. Jag slapp i alla fall åka med tåg och buss, pappa körde mig. Så kom jag fram. Till det där stället. Ni har också sett dem, stjärnorna och det vet jag. Det var bara det att denna gången gnistrade de lite mer än vad det gjort innan. Sådär så man verkligen förstår att de är stjärnor man tittar på. Vill ni veta en hemlighet? Det vill ni va? Det är sånna bra stjärnor som inte sitter på himlen utan finns mitt ibland oss. Sånna där stjärnor som Sandra och Christa. Det var i Bjärnum jag såg dem.

Tack, säger jag bara, tack för en superföreställning. Ni är så duktiga! Det ska ni alla veta, vi kan vara stolta. Och sen till er Sandra och Christa. Tack för ni var så gulliga mot mig på kvällen. Mådde ju piss, och det var typiskt. Men jag kände mig helt i trygga händer. Tack och lov. Tack för att ni fick mig i säng och pysslade hand om mig.

Och Julia! Hade jag haft en stjärnkikare är jag säker på att jag hade sett dig gnista här ifrån mitt fönster. För jag är helt pank, annars hade jag kommit. Och hälsat på dig och ja.. ehm. ja.  haha... hälsat på dig och tittat på er föreställning. Lycka till.

Och sen här uppe i götet. Jodå, jag sliter och står i, siktar mot stjärnorna jag också. Vi går snartin i en projektperiod, jag ska vara med i en musikal baserad på flickan med svavelstickorna. Börjar repa vecka 13, och sen har vi premiär runt en vecka in i maj. Jag hade tyckt det var så kul om ni ville komma. Det är dessutom teaterfetival på skolan då, vilket innebär att det är jättemånga föreställningar som går. Tror det är kansek två musikaler, någon musikteater och så rena teaterföreställningar. Se allihopa vet jag, förra året har jag hört att man kunde köpa ett billit teaterpass och gå på så många föreställnignar man ville. De ni, kultivera er och mys med mig.

Puss.

er Tobias


Kära klassen..

Jag vill be er om en liten tjänst:

skulle ni vilja skriva er adress och telefonnummer som en kommentar till detta inlägget snarast möjligt, (eller ja efter att ni har läst detta skulle ju vara bra hihi). Jag har en sak (eller egentligen är det min pappa och bror) som jag behöver skicka till er!

Tack tack!
Ses snart! =)

/Mary

Nu är det klart.

Börjar med o be om ursäkt till Sandra o christa (o robban) över att jag inte har kommit ner till bjärnum. Sorry

Sen vill jag berätta att biljetterna är bokade, väskan är inte packad med mentalt är jag inställd. Alltså åker jag till Spanien för andra gången på söndag. Puss o kram niklas

ps.sandra o christa om det är till någon hjälp kommer jag till markaryd på lördag för att åka buss ..till stockholm. minns våran resa usch. men kommer dit runt 10.00.ds

RSS 2.0