Sandra is here and she is pissed! ;)

Hej kära Musar!

Jag tänker inte börja med att klaga på er, utan börjar istället med att säga att jag hoppas att ni alla har det bra och att även ni har fått njuta av vårens underbara solstrålar de senaste dagarna!

Så.. nu till klagandet. Är det överhuvudtaget någon som läser den här bloggen nuförtiden? Att inga skriver det har jag vant mig vid, men att se att Dannies senaste inlägg bara har fått två kommentarer gjorde mig lite ledsen. Skärpning klassen! Om vi inte lägger manken till kommer detta att dö ut, och det vill i alla fall inte jag!

Så, min uppdatering då... :)
Jag går fortfarande på Balettakademien, men är fruktansvärt trött på att gå i skolan. Att i så många års tid alltid bli bedömd och "tvingad" att hela tiden bli bättre har tagit ut sin rätt. Jag vill för en gångs skull kunna stanna upp snart och bara njuta av det jag faktiskt kan. Så, jag ska gå 4 veckor till, jobba hela sommaren och sedan ta mig en funderare på om jag ska börja årskurs två till hösten eller inte. Förhoppningsvis får jag gnistan tillbaks, men om inte så vet jag inte om jag pallar. Tiden får helt enkelt utvisa.

Till något roligare då, nämligen det här jobbet som jag börjar på om 4 veckor.... Jag ska vara betald skådespelare på Astrid Lindgrens Värld! :D Helt sjukt roligt, och en dröm som blivit verklighet. Jag kommer klä på mig rollerna som Alva i Madicken och Fröcken Bock i Karlsson på taket, och kommer säkert uppdatera därifrån under sommaren :)

Tillsist så hoppas jag som sagt att Ni har det bra, och att ni också tittar in snart och berättar om hur ni har det :)

Puss på Er alla!
/ Sandra


PS: Lägger upp lite bilder och länkar en video här nedan, bara för skojs skull :)

http://www.youtube.com/watch?v=iVBQ1oz6ZYk


RSS 2.0