Inte bra

Hej vänner.
Jag måste tyvärr efter mycket om och men, meddela att jag inte kan komma på vår efterlängtade reunion.
Det har total-krockat med en audition jag ska på inför sommaren.

Hoppas ni får roligare än ni någonsin haft. Jag ringer en pling och hör så att ni håller ställningarna.
Och en speciell hälsning till kära Mary. Snälla kom och hälsa på i Göteborg snart! Det skaver lite i hjärtat över att inte få träffa dig. Till dig och alla er andra sänder jag tusen kramar och hoppas att det inte dröjer alltför länge till nästa gathering.

Röj för mig också!
Puss&kram
CHRISTA

More? You want more?

Då får ni det här då. En ask med praliner: Aladdin, estetisk verksamhet våren 05. Glittrigaste est-verken någonsin. (Men Niklas, ditt försök att prata rikssvenska… Var kom den accenten ifrån?)
/Mathias (vars gömmor ännu inte är uttömda. Det kommer mera…)Det som göms i snö…

Hej MU 04/07 och gott nytt år!

Hoppas ni alla har det bra och att ni ursäktar att er gamle engelsklärare våldgästar bloggen. Men: nytt år, nytt decennium, dags att se tillbaka, dags att rensa skrivbordet för första gången på fem år. Fördelen med att inte städa så ofta är att man kan hitta spännande saker när man väl gör det. Och vilka saker jag hittade… Dammiga DV-band längst in i lådorna, några överspelade både två och tre gånger, andra orörda, innehållande guldkorn, eller som i detta fall, pärlor. Pärlor i sommarnatten, den 3 juni 2005, en samling ettor, knappt 17 år gamla, som tar sig an hits från 50- och 60-talen. Det är för bra för att inte bevara till eftervärlden. Så, här kommer det och fortsättning följer om ni vill (there’s more where this came from;)

/Mathias


Hej på det nya året vänner!!

Hoppas ni har haft en toppen början på 2010!!

Jag är bara lite nyfiken på vem som kommer till Dannie den 6e! Hoppas alla gör det! :)
För jag vill kramas! :)

Puss er Mary

RSS 2.0