Från en apa i djurparken

Kom på här idag, att jag helt glömt bort denna blogg, och det verkar fler också ha gjort, men förhoppningsvis hittar dom också hit :)

Ja, nu är jag visst teaterpedagog på papperet, hej hå, bosatt hos mamma och syster i Borås på obestämd tid, tillbringar ännu en sommar i Borås djurpark (så när ni ändå besöker alla andra sveriges nöjesparker så titta in en sväng hos mig också ;) )

Det har varit en tuff vår, efter att ha blivit lämnad i november, men ikapp med solen gick det bättre.  Jag fann en go och mysig göteborgare som jag träffar lite ibland :)

Framtiden är annars helt oviss, men jag ska söka jobb över hela Borås till hösten, och ta tag i sången hade jag tänkt, den har liksom hamnat lite i skymundan. Det känns ändå väldigt bra att det är så öppet, jag behöver verkligen göra nåt nytt och annat!

Annars njuter av sommaren och tar dagarna lite som dom kommer. Använde ingen solkräm och blev härligt röd och väntar på att jag ska bli läckert brun istället! ;)

Ha det fint alla ni!
Kramar Julia

Mi casa su casa

Hola mis queridos amigos!!!!

Hej allihop...mögel va det ja!! Hàller helt med förgàende skrivare màste skrivas mer.

Som sagt sà är jag numera bosatt pà Mallorca. Delar en 3.a med min käre vän Joel. Sà spansk medborgare har man blivit. Jobbar dag tid iâr för att göra nâgot helt annat. Spelar dock in min egen musik för fullt typ varje dag spelas det in nàgot nytt. Annars leker livet som vanligt gick ner 14 kilo i vintras sà försöker hâlla mig ifrân festandet. Stay in shape!!! hahah.

Hoppas alla mâr super hemma i sverige och skriv nu alla nât litet iallafall sà vi väcker denna sida igen...

Mil besos tu propia musco
Sommaren 2010 i Göteborg

Hej alla ni fina där ute!

Jag går i Christas fotspår och skriver några rader. Det börjar ju som hon sa dö ut lite här, och jag vill dra mitt strå till stacken när det kommer till att motverka det!

I sommar har jag alltså gett Vimmerby till Christa och stanna själv i Göteborg. En första sommar i något som kan kallas för storstad. Och jag gillar det! Mitt levebröd tjänar jag som spöke på Gasten, har ni vägarna förbi så kom upp och hälsa på mig. Eller hör av er innan så får ni en specialtur i huset :)

Förutom detta är allt som vanligt i livet. Jag är singel och galen och om några månader har jag bara ett år kvar på Balettakademien. Helt sjuuuuukt! Igår skickade jag för första gången mitt CV till en proffisionell uppsättning och det kändes hel skumt. Nu mina vänner är det er tur! Hur mår ni? Vad gör ni? Var är ni?

Stor, stor kram till Er alla! Hoppas ni mår bra och att vi får chans att ses snart!
/ Sandra

3 år sedan och nu är det sommar igen

Och här luktar det typ mögel. Vänner. Kära vänner. Skriv så bloggen inte tynar bort helt. Idag är det ca 3 år sedan vi sprang ut ur Apelryds lada i våra vita kreationer och sammetslena mössor. Och på tre år hinner det hända mycket. Vad gör alla sommaren 2010?

Jag har landat i Vimmerby. Bytt plats med Sandra. Eller kanske gått i hennes fotspår ska jag säga. Och här spenderar jag sommaren. En liten håla som kanske inte riktigt följt med i utvecklingen hela vägen. Husen är söta och centrum hinner man avverka på knappt 10 min. Lite skillnad från Göteborg. Jag provar även på sambo-skap med min hjärtevän Andreas och funkar det, så kanske vi fortsätter så till hösten.

Kom gärna och hälsa på mig och mina vänner Pippi, Rasmus och Ronja....ge fan i Kapten Långstrump bara (han är min) ;) samt resten av alla filurer som cirkulerar omkring på ALV.

Används solskyddsfaktor vid förhoppningsvis kommande sol och ha en underbar sommar.
Kramar på er.
Christa

RSS 2.0