Gör det inte bättre för dem som skäms

Alltså Ungdomsmottagningen.....vad är det folk skäms och är rädda för?
detta är inte alls generellt utan bara vissa som tycker det är läskigt att gå till ungdomsmottagningen. Jag kan förstå om folk tycker att det är pinsamt, jobbigt etc. men varför inte då underlätta för dessa människor?

På Halmstads mottagning gör man absolut inte detta. Först och främst är det en stor sal med bord och stolar så man ser klart och tydligt vilka som är på besök. Men sen att man måste tvingas gå igenom ett fik recepyion och väntsal (påminner mig lite om gröna milen). Alltså vi säger det kommer dit en kille/tjej som tycker det är as jobbigt att besöka "stället där man testar sig för könssjukdommar". Att man sedan har en dörr ,som knarrar över hela hlmstad när man går igenom den, i entren och sedan en plinga som låter as högt. Visst fan glor alla på den ihopkrypa stackars människan som besöker sitt eget helvete. Skärpning Halmstad Ungdoms Mottagning!!!
                 
                                                                           


Annars leker livet. Ska snart gå modell på BröllopsMässan i HBG och med hjälp av detta öka på min res kassa till ytterliggare spanien äventyr.

Hoppas alla har det bra och Stort Grattis På Bloggens födelsedag!!!!    p&k niklas

Kommentarer
Postat av: elaine

Hej niklas!
Du detta har inget med detta att göra. Men kommer du på inflyttningsfesten den 9 feb 1800 i ysby? Hör av dig o säg vilket är du bussig. Ha d. Hoppas vi ses

2008-01-31 @ 22:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0