HEMMA!

INTE så kul som alla verka tro men OK antar jag. Jaja, sånt är livet. Men nu är det så att jag fortfarande inte fått svar från mina lata kompisar. Så, är det nån som tänker masa sig till Ysby eller hur blir det?! Skulle varit hemskt bussigt om ni kunde säga vilket! Hade vatt jättekul att träffa er! Var ju så längesen sist. Och förresten var var alla sist vi skulle träffas. Där sitter jag och Emelie och Marie alldeles ensamma och undrar var alla är! Menar ni att ni inte kan masa er till Brisbane! Det var dåligt av er! Nä nu ska jag ta itu med livet.

Skepp ohoj!

Jullan

Nu var det punkt för året på Öland. Kommer sakna alla människor en massa, men det känns som att det är dags att gå vidare nu. Själv kommer jag gå vidare på Wendelsberg med Tobbe! JAG kom in!!  =D jag och två av mina klasskompisar ska flytta till mölnlycke i höst =) Ska bli väldigt skoj!

Va händer annars i sommar hos alla?

Hoppas ni har det soligt som jag ! Puss

ps. har förresten min allra första körlektion imorrn! =S ds.

I got in :)

Christa is on her way to Götet & Performing Art School :)

Jullis

Asså jag blir så sjukt stolt över alla duktiga människor! Grattis Sandra och Christa till era platser =) Jag sitter här och ryser på mitt soliga öland, för att jag saknar er en smula...tänker på för ett år sedan. Alla strandfester, dagarna i solen, havet, kvällarna på fritidsgården, (minns inte vad den hette ? !) balen! studenten, ja allt...underbart..

Men jag har det väldigt bra här också! Njuter av solen. Har projekt att göra dock, ska spela in en demo, sen är det sökningen till wendelsberg nästa helg...ska rocka fett har jag bestämt =)

Hoppas alla har det bra därute i världen, känns som att hälften är ute och flänger utanför sveriges gränser. Vad ska alla göra i sommar då? Själv ska jag börja med att ta en massa körlektioner, sen ska jag sitta i entrén på Borås djurpark, hihi =)


Puss puss!

Den heliga kon är besegrad!!

Jag kom in på Balettakademien!!!!!!!!!!! Helt kopiöst, sanlöst, jäkla sjukt! Skolornas skola liksom! Och där ska lilla jag gå?!?.. Helt crazy, men.. också väldigt underbart :) De tog in 10st i år, bara. 7 av dem var Bjärnumare, så jag blir inte ensam i Göteborg till hösten i alla fall. Hade aldrig klarat det här utan er, hoppas ni vet det. Mu0407 fostrade mig, det får inte glömas bort :)

Hoppas ni har det bra allihopa, om PAS tar in reserver till alla 30 platser är Christa inne där nu! :)

Vi har det bra iaf, jag och min trogne följeslagare Christa. Till er som kommer till Båstad imorgon: ska bli skit kul att se er! :)


Puss och kram / Sandra


För ungefär ett år sedan...

Var det valborg, och helgen där innan gjorde vi något speciellt. Roadtrip. Ville mest bara säga det.

image338

RSS 2.0