Jag var bara tvungen...

...att lägga upp denna gobiten jag hittade när jag bläddrade i ett gammalt fotoalbum...
Hökagården 2004...då visste vi inte mycket inte...vi var dessutom pyttesmå och jättesöta;)Pusskram / Christa

Hallojsan alla kompisar!

Usch, jag vet knappt om jag vågar visa nunan här. Har inte skrivit på skitlänge och glömt av att kolla in era inlägg (de som faktiskt skriver). Men ja Ja FÖRLÅT!!! Nu ska jag skärpa mig och ge er en liten uppdatering i vad som sker i Nasses värld.

1. Som ni kanske kommer ihåg var jag i Australien förra året med Jansson och hennes kusin. Underbart!

2. Kommer hem, får jobb inom hemtjänsten i Grevie :) Skitkul! Goa gamlingar. Saknar dem.

3. Arbetslös på hösten fast jag jobbade nästan hela tiden ändå. Vikarierade på alla möjliga ställen runt om i kommunen. Skolkök, dagis, servering, café, ålderdomshem... Riktigt kul faktiskt, men tog väldigt mycket energi, att inte veta om man har jobb eller inte. Hann dessutom med att plugga uppe i Järna (nästan ända uppe i Stockholm). Fick tyvärr avbryta det. Tog mycket energi, pengar och missade jobb.

4. Efter jul fick jag jobb på mitt favoritdagis. Montessoriförskola. Underbara ungar, miljö.. 

5. Har hunnit med ett par dagskurser inom montessori under våren. Jättekul!

6. Har kommit på att det är det här jag vill jobba med så nu ska jag plugga montessoripedagogik till hösten och 2 år framöver. Halvtid. Blir montessoripedagog. KY-utbildning.

Har jobbat på samma dagis hela denna terminen och över sommaren men är antagligen arbetslös 1 september. Spännande! Vad ska vi då hitta på?

7. Är nu den näst sista dagen på min semester. Har hunnit med att träffa Apelrydare. Toppen! Paddla, jobba, åka rodel, gått på bröllop, mysa och päsa :P, tagit en sväng till Norge och hälsat på de nygifta och deras goa kompisar (kempekoseligt!), varit på Diggiloo(skitbra), Laholms sommarspel och massa annat kul! Har hunnit med någon liten romans oxå.

Så nu är jag nog redo att ta livet med storm igen! Och sätta fart mot mina mål! Hoppas jag....

PS Reunion! Yes! Och inflyttningsfest. Tjohoo!

Reunion?

Hejsvejs Dannie här

Jag har för mig att jag skrev ett inlägg i morse men det verkar inte så.. hmm jag kanske gjorde det i drömmen jaja jag skriver väl ett till=) det handlar om vår kära reunion

Jag funderar på att vi skulle kunna hyra jaktstugan i fyllinge när Marie har kommit hem vilket gör att jag hinner samla in pengar från alla till stugan och den mat vi vill göra (tacos:P) det kommer ju inte bli mycket pengar per person men i allafall.

och sen till hösten tänkte jag ha inflyttningsfest och då kan ju ni som vill och kan, komma hit till mig och johannez.. jag har dock inte bokat ett datum ännu. Men detta gör ju att alla får en chans att komma till halmstad hehe

Vad säger ni?

och ANKI du är alltid välkommen... det tror jag alla skriver under på

Tjingelingpling


RSS 2.0