Direkt från Melbourne!

Vi älskar Melbourne!!!
Här kommer ett smakprov!
image323

image324
image325

Blod, fett och tårar i Bergslagen

PREMIÄRVECKA
Samanlagt förekommer det 11 premiärer på folkhögskolan denna veckan. Jag har tre roller och har skrivit och regisserat en egen pjäs. (Posörerna, ett halvabsurt samtidsdrama som utspelar sej på C.C. s tjejtoa i Båstad.... Alla har vi skulder kommer att förekomma.)
      Helt underbart att gräva ner sej i arbete. Bara tänka på teater och släppa dumma pojkar (det finns gott om sådana här... Låt er aldrig luras av charmiga dialekter och snälla ögon)
      Ni verkar ha det bra där ute. Verkar leva rika liv. Det känns fint.
      /Karolina

ps. Med rubriken syftar jag på teaterblod, allt godis jag proppar i mej för att kompensera förlorad sömn samt skrattårar, sorgtårar, gäsptårar och när man gråter för att man hackar lök. ds. 


NU ÅKER VI!!!!

Ja då var det dax att lämna Sverige för ett tag!
Nu flyger  jansson, rolfsson och min kusin Imberg till Melbourne! =)
Vi börjar vår resa mot flygplatsen i Göteborg i natt...sen går flyget från Göteborg kl 7 imorgon bitti. Vi mellan landar i England och sen vidare då till Melbourne! Det kommer bli hela 20 timmar i flygplanet! Oj, oj--- hur ska detta gå, men kul ska det bli i alla fall!!!
Och vet ni vad vår huvud uppgift är där!?? hahhaa vi ska vara i köket - laga mat och så! snälla tänk på oss när vi står där i köket i allt mat kaos! :P Nej men det ska nog gå bra!

Men vi hör av oss! Ha det bra fina musikal vänner! Och Marie vi ses hoppas jag! :P


Julia tänker tillbaka

Det är såhär att jag saknar er...jag låg och tänkte på det igår innan jag somnade. Tänkte på skolan, matsalen, internatet, sofforna i biblan, stallet, uteplatsen, martinasalen, havsutsikten... Allt vi gjort där. Skrattat, gråtit, pratat allvar, pratat strunt, jobbat hårt, sovit, solat, druckit kaffe...jag saknar det faktiskt...fast jag har det bra här också, dom tar hand om mig väldigt bra faktiskt, och det här med bloggar sprider sig så om ni vill veta hur jag har det så kan ni läsa krismote.blogg.se...krismöte ja, det är våran grej liksom, vet inte varför, men vi talar ut, gråter lite, skrattar åt vår egenhet, och sen går vi vidare...

Vill träffa er snart. Saknar vår roadtrip!

KRAM


Konkurrerar med speldatum med bjärnum, men kalmar hörrni, vilket ställe! =P

Rapport från Bjärnum!

Hej igen allihopa!

Tänkte bara höra lite med er som pratat om att komma och titta på showen. Biljetterna börjar ta slut nämligen, så om ni vill komma är det bara att höra av er så snabbt som möjligt. Vore tråkigt om ni vill komma och sedan är ute i för sen tid så det inte finns några biljetter :(

Hoppas alla har det bra :)

Puss&Kram / Christa och Sandra

PS: Till Anki: Hörde av vår klasskompis Marcus att ni kommer och tittar på showen! Vi är super glada över detta, och vår dag blev genast mycket bättre :)

Snyft!

Va ledsen jag är att ni inte kommer. Tycker ni inte om mig längre? Lova att ni kommer nån gång i alla fall. Kanske sen i sommar?

elaine


PS Jaja, ni får väl skylla er själva, ni går miste om en massa go mat.

Elaine igen

Nä, nu får ni ta o bestämma er och höra av er om ni kommer eller inte. Eftersom det blir mat o så behöver vi veta senast onsdagen innan. Hoppas det är många av er som kommer.

vi hörs o ses!

RSS 2.0