INFLYTTNINGSFEST=))

Information kring inflyttningsfest/mysig hemmakväll:P

Den blir hos mig: Daniéla / Dannie
Var: Andersbergsringen 161, 30261 Halmstad
När: Lördagen den 31 oktober
Tid: 18.00
Mat och snax: kommer serveras
Dryck: Medtages själv
Har: en katt som heter Råttis
Sovplats: Finns det gott om i fall du tar med dig en sovsäckHör av er till mig så snart som möjligt senast 17 oktober på min mobil. Nämn också i fall ni är allergiska mot något. Som har med mat att göra alltså. Samt om ni vill sova över

OBS. Vi ska inte klä ut oss... om du intet absolut vill såklart

PS: glöm inte det glada humöret=)

Pussar och kramar till er

TOBBE skriver en rad.

Jaha… här sitter jag färdig. Yrkesutbildad teaterpedagog. En massa nya vänner runt om i landet, en massa drömmar kvar. Vad hände? Jag ska berätta...

Mina två helt fantastiska år på Wendelsberg  tog ju slut nu innan sommaren, jag trodde jag ville stanna kvar i Göteborg. Trodde det var där jag hörde hemma? Men när jag varit en vända i Stockholm i sommars och klev av tåget på Göteborg centralstation slog det mig där på perrongen. ”nej, jag är inte hemma här längre”. Det var en konstig känsla och jag började fundera. Vad skulle jag göra? Jag kände mig trött. Fem år pluggande på raken, varvat med sommarjobb, hade väl tagit ut sin rätt. Jag var inte sugen på någonting, gnistan var som bortblåst. Vist var det kul att i år igen medverka i Scandinavium och showa inför 14.000 skrikande personer. Men det kändes inte sådär i magen som det brukar. Det kändes vanligt. Så jag bestämde mig. Jag bestämde mig för att flytta ner till den skånska  lilla hålan jag en gång flyttade ifrån för att lära känna alla er. Jag tackade nej till det fasta jobbet jag fått i Göteborg och flyttade hem. In i mitt pojkrum med blåspräckliga väggar och lådor fyllda med allt från gamla skolpapper och prov från Anki, till ljusstakar, lampor, fotoramar och annat man samlar på sig under fem år. Min tanke var att bara ta det lugnt. Min tanke var att börja sakna det jag alltid älskat och fortfarande gjorde.  Jag ville känna gnistan igen.

 

Fick jag vila? Nej, det blev ingen vila. Livet tog sig en vänding jag inte hade trott. Jag såg en annons på nätet. De sökte musikalledare för barn och ungdomar i en liten förening i Malmö. Jag sökte. Och de ville ha mig, de hade bara så de kunde erbjuda mig en lektion i veckan. Det kändes ändå rätt kul och nöjd med den tanken och med kanske två veckor tills jag skulle börja hände det igen. Min mamma ringde. Hon hade sett en annons om att de sökte ännu en musikallärare på en dans, sång, teater och musikalstudio i Malmö och Lund. Jag var precis då på väg upp för att ta en privatlektion i artisteri av allas vår Carola Häggkvist. Detta är en helt annan historia, som började när jag medverkade på hennes artistträningsläger i början av sommaren. Den kan vi ta sen. Det var i alla fall väldigt roligt och hon är en fantastisk coach och människa. Anyway, stressad för att inte missa tåget skickade jag in min ansökan. Två timmar senare ringde en kvinna därifrån upp mig och frågade om jag kunde komma på intervju redan samma kväll. Det var ju svårt eftersom jag var på väg upp till Stockholm. Hon bad mig vänta. Efter ytterligare en timme ringde den konstnärliga ledaren för studion upp mig. Han var nämligen också på väg till Stockholm. Sagt och gjort. Vi sågs där, han frågade lite och två dagar senare började jag jobba. Jag blev tvungen att säga upp mig från det första jobbet jag fick i Malmö och nu är jag enbart här.

 

Så här sitter jag. TOBIAS: DANS, SÅNG OCH MUSIKALLÄRARE. Det är inte fel.

 

Jag undervisar barn och ungdomar. Allt från 4 år till 12. Jag har också vuxenklasser. Det är jag som är studions förste STEPPlärare och håller i den första steppkursen där. Jag har vikatierat en massa för andra lärare och fick nästan precis reda på att jag ska hålla en vuxenklass BROADWAY JAZZ på torsdag. Har ryckt in på allt från jazz till street-klasser och ja, Jag stortrivs. Som fisken i vattnet. Handen i handsken. Jag har fått gnistan tillbaka. Den kom,  och jag har en massa att göra.

 

Jag uppdaterar, det händer nämligen lite mer smaskigheter men det berättar jag en annan gång ;)

 

Puss på er finisar.

 

/Ludde, Snövit?, Tobbe. Ja, ni vet vem! Förresten. ring en dag vet jag. Bara säg hej. =)


Inflyttningsfest och reunion

Hej Musvänner

Har betsämt datum nu för min inflyttningsfest för mina musar:) Den 31 oktober och eftersom att vi är musar och det är runt den tiden så tänkte jag att vi ska fira halloween samtidigt. Alltså klä ut oss tjohoo  Hör av er om ni kan komma  senast den 17 oktober. Mitt nummer är 0703377849.


Reunion:
Som det ser ut just nu blir det den 30 January och kommer hållas i en lokal på fyllinge. Den kostar 500kr att hyra så vi delar det på alla som kommer vara med. Plus kostnader för mat och snax. Dryck kan vi ju ta med oss själva. Jag föreslår att vi som på gamla goda tider hjälps åt med maten och efterätt:) Kommer skicka sms till alla när det är mer bestämt.

Ta hand om er pusspuss

Christa - När blir vi musar igen?

Hallå vänner!

Hoppas alla har det så bra som man kan ha och att diverse höstdepressioner inte hunnit smyga sig på än. Regnet öser ner här i Göteborg men "Var positiv!" som vi hade sagt...

Okej, nu till min egentliga fråga. Hur artar sig planerna angående Dannies inflyttningsfest? Jag tycker det vore skönt om vi i hyffsat god tid hade bokat in ett datum. Dvs om det fortfarande är på tal, vilket jag VERKLIGEN hoppas. Samt att så många som möjligt hade infunnit sig, blir ju som en liten reunion innan den riktiga då Mary kommer hem.

Saknar er alla. Massa kramar!

RSS 2.0