om man har tråkigt...

... så är Googlande väldigt kul.

Testa o googla:           "good evening los angeles"
               oh yey! haha... vi e fan Famous.

Tobey!

Marie from Down Under

Hej min underbara klass.

Antligen kan jag komma in och skrva, det har inte funkat fran min dator sa nu sitter jag pa Annekes (mammans) och da har jag ju inte tre sista svenska bokstaverna men jag tror ni kan klara det anda! =)

Ar inne och laser reglebundet och tycker det ar sa kul att lasa om vad ni gor.

Mitt liv i Australien ar faktiskt helt underbart. Det borjar dock bli riktigt varmt har nu, sa varmt att jag maste sta framfor flakten efter jag har duschat for att inte borja svettas igen. Men sen ar jag ju en stettig manniska sa det hjalper ju inte. Pojkarna ar fortfarande harliga. De har utvecklats sa himla mycket sedan jag kom. Nu pratar de jatte bra och Trent beter sig nastan som en liten tonaring. Nar jag kom hem idag sa sa han " Hey! Marie! I want a choclat bar. And you open it!" haha. Har blir det jag som blir bossad omkring av trearingar ska ni veta. =) Zane den aldsta som ar 7 ar en riktig tjejtjusare. Han kommer de ha problem med nar han blir aldre. =) En ny Niklas typ. haha =) Na forlat alskling!

Igar var jag och sag JUSTIN TIMBERLAKE och guuuuud vad bra han var! Jag hade tyvarr feber sa jag satt och skakade aven om det var 30 grader men oj oj oj vad bra han var. Nar vi (jag och Frida, en av mina tjejkompisar har) kom dit sa var vi tvugna att lamna vara kameror utanfor for Mr. JT ville inte ha in dem sa da blev vi ganska besvikna. Men efter konserten sa hade vi forlatit honom for han var ju sa bra! Vi blev bada kara honom under kvallen men det har lagt sig nu dagen efter! Nej, det var verkligen vart de 98 dollarna, ca 650 svenska kronor. =)
image267

For att informera er som undrat om jag traffat en surfarkille sa ar svaret nej. =) Men jag har traffat en lang basketbolspelare fran England, duger det? hehe. Vi har traffats ett par ganger men han reser runt i Australien sa..
Men jag ska faktiskt ta mig upp till Noosa Heads, en stad upp pa kusten, och ta surflektioner nu snart sa dar kanske jag hittar mina aussie surf blokes. =) Ni ska veta att det finns sa manga roliga Australienska ord.

Tiden gar sa himla snabbt har nere. Jag har snart varit har i 4 manader, vilket ocksa betyder att det var lite over 4 manader sen vi tog studenten. sjukt. =)
Snart kommer min brors kompis och hans kusin ner vilket ska bli jatte roligt. Sen i december kommer mina kara familj och myser med mig. Och i februari har jag nojet att fa besok av min exsambo Sofia.

Jag hoppas att ni far det fruktansvart mysigt pa traffen hemma hos Lina. Jag onskar att jag kunde komma men det far bli nasta ar! =)

Och grattis pa fodelsedagen Niklas!!!!! =)

I'll be back soon lovers. 

Take care!
image268image269image270

Torsdag it is!

Nu har jag pratat med er allihopa, mycket trevligt måste jag säga. Och Ni har haft mycket olika åsikter, inget ovanligt med det, eller hur?

Hur som helst, den dag som är bäst är Torsdag så, torsdag it is! Och det blir hos mig i Klippan. Ni kan komma från och med 18.00 men försök vara här innan 20.00 för Ida måste åka hem tidigt då hon ska jobba på fredagen! Jag vet, Sandra & Niklas, att ni kanske har lite svårt med det men kom så fort ni kan. Det blir allmänt catch up och trevligt mys, men intag av alkoholhaltiga drycker är mer än självklart tillåtet. Behöver ni sängplats så är det bara att säga till och ta med en luftmaddrass och sovsäck. Det blir lite knytisi stil med när vi hade bowlat och samlades hemma och Christa, Tobbe & Elaine. Myspys.

Har ni några frågor så säg bara till.

(Tänk på att jag har försökt få detta så bra som möjligt, efter allas önskemål. Detta är den gyllene medelvägen)

Pusspuss
Lina


Det är jag igen

Okej, det är jag igen men detta är sjukt viktigt. Asså Karolina Svensson vad sysslar ni med på in skola egentligen? Har sett några minst sagt oroväckande bilder på Sofies facebook. Jag är seriöst orolig flr dig! och först nu förstod jag det är om potatisar.. haha. Men jag behöver träffa dig för att få veta att du lever och har det bra. Lustiga saker ni gör där uppe på lektionerna..

Pusspuss
Lina

Reunion/andra inflyttningsfest - LINA

Okej, jag tar tag i det för vi måste ju ses till lovet. Hos mig den 27, det är på lördag. Sen går jag in i badrumsrenoveringar hela veckan så på lördag it is! Mycket blandat folk hoppas jag på. En skön mix. Hinner inte skriva mer nu, men de flesta har ju facebook och jag har lagt en inbjudan till er alla där. =)

Hör av er!
Pusspuss
Lina

tobey the dancer!

Haha, tack för den Sandra.
Jag vet jag är slö ;)

Så, här kommer en liten uppdatering.

Men nu är vi hemma från Paris. Känns bra, och ny ska vi börjar med våra etyder på måndag.
Vilket innebär en massa, massa skådespelarträning.
Vi är tre stycken, jag och två tjejer, som ska spela en 15 min lång scen. Den ska vi repa i 3 hela veckor. De blir nog intensivt, men sjukt kul =)

Och ja, nu ska skånskan snart bort också.

Sen har jag börjat en kurs. På Artisten faktiskt.
Varje lördagsförmidda fram till Jul dansar vi som förberedande inför musikallinjen där.
Sjukt kul, fast att det är rätt basic eftersom vissa där inte dansat så mycket. Och för första gången blev jag
klassad som en av de som "kan dansa". Det var killarna på Operautbildningen som sa de när vi skulle avsluta med en liten koreografi... Haha... tobey var så stolt =) Och det är sjukt ballt att ha dansat för de lärarna, o så får vi dessutom lite högskolepoäng för det hela. ^^

Haha, nått mer som händer..? noep?

Jag är sjukt trött på baguetter dock!

Och Marie! Skämta inte sådär, jag blev seriöst glad när jag läste ditt svar, o sen bara.. FUCK!
HAha ;) ajja bajja. Jag ska ersätta dig med en potatis?

Sopp. Men vi ses o hörs v 44 hoppas jag, Pussar på er alla =)

Rapport från Bjärnum :)

Hej hopp i lingonskogen!

Då var det Christa och Sandra som tittade in för en liten hälsning :) För det första: Riktigt roligt att höra vad alla gör, och hur det går med nya jobb och skolor.. men framför allt är det kul att höra att så många verkar trivas och är nöjda med "livet efter studenten" ;)

Vi har det också super, och efter 6 veckors hårdträning i vår grundkurs är det nu dags för  höstshow! Hade kollationering i måndags och om 5 veckor är det premiär :) Det blir shlagertema, vilket betyder att föreställningen bygger endast på shlager-låtar. Den har även en rödtråd vilket gör att låtarna tas lite ur sitt samanhang och hjälper till att bygga upp en historia i stället. Det blir ingen regelrätt musikal dock, utan höstens ledord är: show, show, show!! Underbart va? :D

Så, om det är någon eller några som har lust att komma (vilket vi hade tyckt vore jätte kul) så är det bara att höra av sig till oss för biljettbokning, eller ringa till kontoret och beställa biljetter där. Vi spelar helgerna v46 & 47, fre-sön.image266


Puss på er och ha det bra, var ni än befinner er i världen :)

PS: Vi är också på reunion v44. Säg tid och plats och vi är där :)image264


En bild från våra rep inför showen :)

PPS: Marie, ser du Viktor? ;)Tobey goes Paris

Jaha, då sitter man här i Paris.
Vi va la France eller nått ;)
Jag har de super, vi ligger i hårdträning me teatern
och jag shoppar som en galning.. GOD!

Men allt är bara toppen, och våra lärare e helt underbara =)
Jag är så lycklig även om jag lever på burkmat.

Eifeltonet är högt och det finns.

Och v.44 har jag med lov, En reunion hade varit super duper... Jag är så på så det finns inte!


Men vi hörs.. Pussar på er alla min snyggingar!

Jullan!

Å kan vi inte ha en reunion i v.44? Har sett så mkt fina bilder på facebook nu från alla skoj grejjer vi gjorde och jag vill verkligen träffa er snart!! Har alla som går i skolan lov då?

Förresten, skulle ni inte vilja skriva ner alla roliga dryckessånger och festvisor som sjöngs under apelrydstiden, har glömt bort de flesta och man måste ju föra traditionen vidare ´:)

Ha det göttans!
PUSS!

Karolina har ljugit (nästan)

Det finns inte alls en pojke som heter Oskar som går konst, ler som katten i Alice i Underlandet och som gör mej glad. Däremot finns det en pojke som heter Oskar som går konst, ler som katten i Alice i Underlandet (om än inte så ofta) och som gör mej ledsen.
      Ledsen är precis vad jag är, för dåligt mår jag inte. Den känslan är förbjuden.
      Skulle vilja berätta den finsorgliga kärlekssagan, men så är ju denna bloggen väldigt offentlig, och jag har ingen aning vem mer än ni som kan tänkas läsa här.

     

Är det för övrigt fler än jag som är ledig vecka 44? Eller är det bara Västmanland som har sådana larvigheter för sej? I så fall vill jag träffa er. Saknar er ju.


Pussar och kramar och så vidare/ Karolina


Ella igen :P

hejhej!

Nu sticker jag ner till lund och lär mig koreografin inför imorgon och provar kläder..förhoppningsvis går allt galant! ;)
Men det är på lördag det gäller!..fast jag måste erkänna att det inte är hela världen om jag inte vinner, jag ser det mer som en rolig grej, och än så länge har allt bara varit kul och jag har lärt mig massa saker jag inte hade en aning om så det är roligt bara att vara med :P

..Men det jag ville göra var att tacka er alla för er uppmuntran, röster och fina kommentarer!! Ni kan inte ana hur glad jag har blivit av att läsa vad ni skrivit efter inlägget! haha! NI har verkligen peppat mig till tusen så tack så hemskt mycket, ni är ju bara helt otroligt underbara!!

Jag hoppas ni får en trevlig helg!!

pusspusspuss från Ellaaaaaa

 The killer heels..aj!aj!aj!

Ellis

Shooo!

haha! Jag är med i en tävling. Jag antar det är sånt man gör när man har alldeles för mycket fritid, anmäler sig till tävlingar alltså...

hmm men det här är ganska kul, en modelltävling av novalund, JB agency och sweden models :P
Jag var där samma dag som Linas fest tillsammans med Linnea som stöd och blev fotograferad och nu har jag gått vidare till final :)

den 13:e ska vi (vi e 19 tror jag..) gå visning för novalunds butiker så igår köpte jag högklackat för att öva så jag inte gör bort mig helt,haha, högklackat är inte min grej, jag e ju höjdrädd. vinnaren blir novalunds kampanjansikte och blir signad av sweden models, lite lagom cheesy sådär :P

meeen just nu pågår en röstning, så om ni vill är ni välkomna att rösta på:
www.novalund.com

oooh lägg märke till gm pontus ;)


RSS 2.0