Niklas Is Back

Heeeej era jävla musikalhelveten....

Hoppas alla mår superbra. Nu e jag äntligen hemma i Sverige kom igår ,firar födelsedag idag och bakis imorgon!! Måste träffa så många av er jag kan. Marie får höras av snart o då menar jag snart.....Fan vad jag vill styra upp nåt så vi kan träffas allihop.

Tänker faktiskt inte skriva mer för jag ska fira min födelsedag nu......tusenmiljoner tungkyssar med mycket saliv

ps.Sandra hoppas du e redo för partajnär du o Kristus kommer hem

Update från götets förort :P

Ja, ja får väl haka på sandra och christa och göra ett litet avtryck här. Jag och Tobbe pratade en massa båstadminnen i fredagskväll, saknad! Jag trivs alldeles utmärkt på wendelsberg och ska ha en veckas skönt lov nu!! ska jobba lite och åka upp till pojkvännen i norrköping, har alltså hittat mig en ny älskling som jag gick med på öland och som nu också går i samma klass, =) vi letar väl lägenhet nu, har blivit lite trött på att bo på internat, men vi e lite lata så vi orkar inte pendla från gbg, så vi letar i lilla mölnlycke =P skolan är annars bra, har haft tre veckors intensivarbete med en etyd, en liten scen på 10minuter nu innan lovet...innan dess dansade vi nio timmar i veckan, tänk lilla jag, ja ja känner mig absolut inte som en dansare men det är ju kul iaf =) efter att ha haft världens bästa sångpedagog på öland så går sången lite trögt med den nya, men det ska väl lösa sig efter ett tag..ja annars så fikar vi väl, och spelar volleyboll!!

Hoppas ni har det fint därute! Massa kramar från Jullan

Christa & Sandra gives an update...

Vad fan pågår i den här bloggen egentligen? Typ NADA...det är allt en liten besvikelse att se att senaste inlägget här är väldigt gammalt just nu....men här tänkte göteborgsbrudarna iallfall göra en lite update :)

Livet i Götet och på skolorna funkar som smort och efter ca 10 veckor är vi ganska slut som artister :P åtminstone i kroppen. Lyckligtvis och väldigt efterlängtat, kommer höstlovet kommande vecka väldigt lägligt. För att riktigt lyxa till det, och göra er andra en smula avundssjuka ;) har vi bokat en all inclusive-resa till soliga Alanya i Turkiet och om endast ett fåtal timmar går vår spårvagn mot Landvetter! tjohhooo!! Christa and Säändra alone in the big city(?) with all the turkish guys all around, shit...men vi är väl förbereda med pepparsprej och lite annan skit så det ska nog lösa sig utomordentligt bra.

Hoppas allt e bra med er alla...(ni kan väl tala om att ni lever iallfall) Ibland gör saknaden sig påmind :)
PUSSAR & KRAMARRSS 2.0